Springen naar inhoud

Glycaananalyse


  • Log in om te kunnen reageren

#1

zwitterion

    zwitterion


  • >100 berichten
  • 108 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 oktober 2007 - 20:54

Ik had 'n paar vragen omtrent glycaananalyse en heb je er getracht een antwoord voor te vinden.
Maar ik ben niet zeker of ik het juist heb.
-Bij een exoglycosidase behandeling van glycanen voeg je ammonium acetaat toe. Wat is de reden?
Ik dacht dat het msh te maken had met het feit dat je wegknippen van de suiker op het uiteinde een niet-gereduceerd uiteinde overhoud en dat dat moet gereduceerd worden(wat ammonium acetaat dus doet), anders gaan er andere reacties optreden die we niet willen. Zou dat kunnen?

-Gisten en fungi bezitten fosfaatgroepen op de N-glycanen. Wat is de invloed daarvan op het elektroferogram?
Hierbij wordt dus gebruik gemaakt van gelelektroforese. Ik dacht: fosfaatgroepen zijn negatief geladen, dus de glycanen gaan meer de neiging hebben om naar de + pool toe te bewegen.
Everything is chemistry.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

zwitterion

    zwitterion


  • >100 berichten
  • 108 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 oktober 2007 - 20:32

Dat ammoniumacetaat wordt toegevoegd als buffer.
Was eigenlijk makkelijkere vraag dan ik dacht.
Everything is chemistry.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures