Springen naar inhoud

cacaoboter


  • Log in om te kunnen reageren

#1


  • Gast

Geplaatst op 04 december 2003 - 10:41

Weet iemand de eigenschappen van cacaoboter? zoals viscociteits (70-80 'C), dichtheid, e.d.

Alvast bedankt

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2


  • Gast

Geplaatst op 11 januari 2004 - 15:14

Heb je nog info nodig?
Ik kan je er nog bezorgen indien je wilt
Check anders www.bakkersforum.be en stel daar de vraag.
greetzzz :wink:

#3

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 21 augustus 2007 - 15:32

Zie hier voor een beknopt overzicht van de bekende eigenschappen van cacaoboter.

Meer informatie over enkele fysische eigenschappen van cacaoboter:
  • smeltpunt: zie hier
  • viscositeit: zie hier voor de viscositeitstabellen van cacaoboter bij verschillende temperaturen
  • kleur: wit tot lichtgeel
  • overige: bevat veel stearine- en oleďnezuur
Nog meer informatie:
http://en.wikipedia....ki/Cocoa_butter
http://www.kennislin.../show?id=122042
http://www.sciencela..._Butter-9923529

PS: Ik ken niet direct een ander forum waar dit zou passen (misschien 'Natuurkunde', gezien de vraag om fysische eigenschappen), maar ik denk niet dat dit een biologievraag is.

Veranderd door Klintersaas, 21 augustus 2007 - 15:36

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures