Springen naar inhoud

Autocad & linux


  • Log in om te kunnen reageren

#1

jhnbk

    jhnbk


  • >5k berichten
  • 6905 berichten
  • VIP

Geplaatst op 10 november 2007 - 21:17

Ik zou naar definitief naar linux willen overschakelen (voorlopig heb ik geen installatie) , maar ik zou autocad moeten kunnen gebruiken, en liefst een zo recent mogelijke versie. Draait autocad met Wine?
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

EvilBro

    EvilBro


  • >5k berichten
  • 6703 berichten
  • VIP

Geplaatst op 10 november 2007 - 23:41

Het lijkt te kunnen gezien dit. Wine HQ is echter niet echt positief...

#3

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 november 2007 - 09:00

Ik heb het eens gedaan een tijdje geleden met AutoCad 2007 en dat gaf wel enkele problemen, na veel gepruts was het uiteindelijk opgelost. Met AutoCad 2008 heb ik het nog niet gedaan.

Als ik jou was zou ik niet in een keer overstappen maar tijdelijk werken met Windows en Linux tot wanneer alles perfect werkt in Linux. Anders heb je misschien wel eens een probleem waar je niet direct uitgeraakt en wanneer je juist op dat moment iets dringend moet doen voor school ofzo dan is dat niet echt plezant.
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#4

jhnbk

    jhnbk


  • >5k berichten
  • 6905 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 november 2007 - 09:41

lijkt mij toch veel geknoei, ik zal nog maar een tijdje op windows verder draaien
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.

#5

EvilBro

    EvilBro


  • >5k berichten
  • 6703 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 november 2007 - 10:18

lijkt mij toch veel geknoei

De overstap tussen twee verschillende OSen zal altijd geknoei zijn. Zeker als je van Windows overstapt naar een OS dat je meer vrijheid geeft (en dus automatisch verwacht dat je meer zelf kan).

#6

jhnbk

    jhnbk


  • >5k berichten
  • 6905 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 november 2007 - 20:04

Zeker als je van Windows overstapt naar een OS dat je meer vrijheid geeft (en dus automatisch verwacht dat je meer zelf kan).


Ik ben linux al wel gewoon, maar echt zwaar tweaken is mij nog niet gegeven
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.

#7

EvilBro

    EvilBro


  • >5k berichten
  • 6703 berichten
  • VIP

Geplaatst op 14 november 2007 - 10:38

Misschien zit hier iets van je gading tussen (ik heb gewoon gegoogled op "CAD linux")

#8

jhnbk

    jhnbk


  • >5k berichten
  • 6905 berichten
  • VIP

Geplaatst op 14 november 2007 - 10:43

probleem is dat ik autocad gewoon ben en we ook verplicht worden om autocad te gebruiken
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures