Springen naar inhoud

Runtime-foutmelding


  • Log in om te kunnen reageren

#1

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 15 december 2007 - 16:02

Ik krijg afwisselend bij het bezoeken van var.websites een melding van een runtimefout met een getal erbij met de vraag Ja of Nee tot een herstelpoging;beide levert niets op want dan ontbreekt er het een of ander in je systeem?!

Wat is dat voor een aandoening in je systeem,voor een jaar had ik er geen last van ,maar mogelijk door Windows XP erin gekomen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

jhnbk

    jhnbk


  • >5k berichten
  • 6905 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 december 2007 - 17:25

kan je meer specificeren?
eventueel een screenshot of de volledige errorcode plaatsen
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.

#3

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 15 december 2007 - 17:41

Ik zal de errorcode runtime proberen te onthouden/vast te stellen en je berichten JHNBK!

#4

meijuh

    meijuh


  • >100 berichten
  • 202 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 december 2007 - 17:49

Vaak als je foutmeldingen krijgt met explorer wil een windows herstel wel eens helpen.
Maar dit gaat alleen vaak goed als je:
- hier ervaring mee hebt
- als je een legale windows versie hebt (dat ik dit er bij moet zeggen:O)

Maar als je het wel aandurft:
-Windows (van die versie xp die je nu geinstalleerd hebt) cd erin doen
-booten van deze cd
-een toets indrukken
-Nu komt er een scherm met f3,enter en repair-> op enter drukken
-Indien er nu een scherm komt te staan met een r en nog een andere functie-->op deze r drukken
-Indien dit niet het geval is heb je een probleempje, dan zou je nog eens checkdisk kunnen proberen
-Als het wel werkt gewoon net doen alsof je windows installeert al bestanden,drivers en programmas blijven wel bestaan.

#5

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 15 december 2007 - 18:15

Heb een legale Windows XP,doch niet in bezit van cd.!(Echt waar!)

Kreeg zonet weer een melding:

Klein venster ca. 7 x 10 cm met links boven een rode corkel met wit ( fout-)kruis;

"Er is een runtime-fout opgetreden
Wilt U beginnen met de foutoplossing
Regel 485
Fout : Syntaxis-fout

JA of NEE ?

Bij JA:

Er is een uitzondering Runtime-fout"opgetreden in Script
Er zijn geen debuggers geregistreerd die foutopsporing op deze uitzondering kunnen uitvoeren
Kan JIT-foutoplossing niet uitvoeren "


Aldus het verhaal,wat nu?

#6

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 15 december 2007 - 18:51

Aanvulling op vervolgzoeken:

Ik keek wat verder op fouten en zag op een site een advies:

Ga naar Extra,internetopties,geavanceerd,surfen totdat je bij foutopsporing scrips komt en dan aanvingen;
deed dit ook bij internetscripts.

Voerde dit uit en wacht af!

Wat betekent Scripts in dit verhaal?

#7

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 december 2007 - 19:23

Wat betekent Scripts in dit verhaal?

Een script is een programmaatje om veel voorkomende taken te automatiseren, of om een grote maar eenmalige taak te verrichten, aldus Wikipedia.

Wanneer je zo'n foutmelding krijgt heeft het haast altijd te maken met een fout in JavaScript. De foutmelding wordt normaal gezien verholpen door het door jouw doorlopen procedť.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#8

Bart

    Bart


  • >5k berichten
  • 7224 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 december 2007 - 19:36

Je moet ergens in de opties aan kunnen geven dat je deze melding niet wilt hebben, maar bij gebrek aan IE kan ik niet exact opzoeken waar je moet zijn.
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants.-- Isaac Newton

#9

jhnbk

    jhnbk


  • >5k berichten
  • 6905 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 december 2007 - 19:59

Vreemde error.
Ik zie (en kan het ook nergens vinden) wat de oorzaak kan zijn
Het vel van de beer kunnen verkopen vraagt moeite tenzij deze dood voor je neervalt. Die kans is echter klein dus moeten we zelf moeite doen.

#10

zpidermen

    zpidermen


  • >1k berichten
  • 1623 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 december 2007 - 20:36

Je moet ergens in de opties aan kunnen geven dat je deze melding niet wilt hebben, maar bij gebrek aan IE kan ik niet exact opzoeken waar je moet zijn.

Ga in Internet Explorer naar het menu Extra-Internet-opties-Geavanceerd
Bij het onderdeel 'Surfen' staan o.a. de opties:
- Foutopsporing in scripts uitschakelen (Internet Explorer)
- Foutopsporing in scripts uitschakelen (Overige toepassingen)
Als je deze beide uitschakelt, krijg je waarschijnlijk die foutmelding niet meer.
N.B. ik heb IE6
Beter kaal als geen haar want een kip snurkt

#11

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 16 december 2007 - 10:07

Zpiderman:

Ik gokte op de door jou ook aangegeven verwijzing naar Internet-opties en uitschakelen van de foutmeldingen en wacht met belangstelling het uitblijven van runtime-foutmeldingen af! :D

Bedankt voor jullie aller belangstelling en hulpaanvoer! ;)

Mijn vriendenlijst kan-onder voorbehoud van acceptatie-,worden uitgebreid!





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures