Springen naar inhoud

Probleem met trema


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 02 februari 2008 - 21:46

Ik ben eergisteren uitgeschoven tijdens het typen en heb daardoor per ongeluk enkele verkeerde toetsen ingedrukt (ik zou niet weten dewelke). Als gevolg daarvan kan ik geen trema's meer typen (ik heb een azertyklavier, waarmee ik trema's kan invoeren door 'Shift' ingedrukt te houden (of op 'Caps Lock' te drukken), vervolgens de toets in te drukken waarop een trema, een accent circonflexe en een openend vierkant haakje staan en tot slot op de letter te drukken die ik van een trema wil voorzien).

Hoe kan ik dit ongemak verhelpen?

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Klintersaas

    Klintersaas


  • >5k berichten
  • 8614 berichten
  • VIP

Geplaatst op 03 februari 2008 - 15:45

Op de één of andere geheimzinnige manier is het probleem verholpen.

Wat zijn computers toch vreemde dingen.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#3

Fred F.

    Fred F.


  • >1k berichten
  • 4168 berichten
  • Pluimdrager

Geplaatst op 03 februari 2008 - 15:54

Opnieuw opstarten lost vaak problemen op.
Hydrogen economy is a Hype.

#4

Spaceman

    Spaceman


  • >25 berichten
  • 85 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 03 februari 2008 - 16:25

Vaak lost ctrl + shift + <teken> je probleem op. Ik heb bijvoorbeeld een verschil bij sommige programma's in mijn apostrof. Dan heb ik normaal deze vorm ' van apostrof, en als ik dan ctrl + shift + apostrof druk krijg ik een komma-vorm van de apostrof. (Het werkt dus niet in firefox zie ik.) Maargoed heeft me een hoop frustratie bezorgd als ik ctrl + shift + apostrof 'per ongeluk' heb gedrukt en heb dan ook tevaak me computer opnieuw opgestart alleen omdat. :')





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures