Springen naar inhoud

[Biologie] Biochemische omzettingen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

jarapeco

    jarapeco


  • >25 berichten
  • 29 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 17 februari 2008 - 21:09

Hoi

wij hebben een onderzoek gedaan naar de microbiologische kwaliteit van gehakt en een vergelijkend onderzoek tussen zelfgemaakte zuurkool en zuurkool uit een pakje.
hierbij moeten wij theoretische verdieping zoeken maar kan t echt niet vinden...

hopend dat iemand mij kan helpen:

betreffende de zuurkool:
Welke omzettingen vinden er plaats waardoor kool zuurkool wordt?
Welke enzymen spelen een rol bij de omzetting?
wat is de plaats van omzetting in de celstofwisseling (glycolyse, citroenzuurcyclus en elektronentransportketen)

kan iemand mij helpen deze vragen te beantwoorden?

Alvast hartstikke bedankt!!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

ironeye

    ironeye


  • >100 berichten
  • 151 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 februari 2008 - 11:14

Engelse wiki over Zuurkool (sauerkraut)

Hier staat onder het kopje fermentation wat informatie over het omzettingsproces, google weet er vast nog wel meer over te vinden.
Schaken is een sport om de hersens te kraken en de dag door te komen.
Soms echter kraken de hersens niet en kan de dag beter snel voorbij gaan.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures