Nog 1 weekje en dan...

Moderator: Jan van de Velde

Reageer
Berichten: 202

Nog 1 weekje en dan...

Afbeelding

Kijk naar bovenstaande afbeelding en zie dat het hopelijk nog maar één weekje duurt voordat we de top 5000 binnenstromen(H), best een prestatie vind ik.

Maar.. net toen ik dit screenshot nam dacht ik even bij mezelf, in het kader van energie besparing... weegt het voordeel van al die computers die aan het rekenen zijn op tegen het nadeel van de co2 e.d. waar ze voor zorgen? Ik zat al wat langer met deze vraag dus ik dacht ik vraag hem maar eens:P

Gebruikersavatar
Berichten: 2.902

Re: Nog 1 weekje en dan...

Die vraag die je daar stelt hebben ze ergens in een Folding topic ooit ook eens gesteld. Omdat we hier op wetenschapsforum zitten zijn daar dan direct enkele berekeningen gemaakt maar ik weet niet meer de juiste resultaten. Ik kan het topic ook niet direct terugvinden.

Ik denk wel dat er andere zaken zijn die meer schadelijk zijn hoor :D

PS: ik hoop dat je gelijk hebt en we over één week in de top 5000 staan maar let wel op dat het stijgen steeds trager begint te gaan omdat de verschillen aan de top die we moeten overbruggen groter worden en de vouwers daar actiever zijn.

Gebruikersavatar
Moderator
Berichten: 51.273

Re: Nog 1 weekje en dan...

in het kader van energie besparing... weegt het voordeel van al die computers die aan het rekenen zijn op tegen het nadeel van de co2 e.d. waar ze voor zorgen?
Die vraag die je daar stelt hebben ze ergens in een Folding topic ooit ook eens gesteld. ..//.. Ik kan het topic ook niet direct terugvinden.
http://www.wetenschapsforum.nl/index.php?showtopic=63237
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN...
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

Reageer