Toestemming voor 'onderzoek'

Moderator: Miels

Reageer
Berichten: 32

Toestemming voor 'onderzoek'

Goede avond,



Wij, nathalie en sabine, zijn twee eerstejaars psychologie studenten aan de radboud universiteit te nijmegen. Binnen het kader 'onderzoeksvaardigheden' zijn wij bezig een onderzoek op te zetten. Het onderzoek bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een vragenlijst, het twee deel een tekst en opnieuw een vragenlijst. Wij zoeken proefpersonen die nadenken op een hoger niveau, en open minded zijn. Wij zoeken studenten of wo-afgestudeerden.



Nu is de vraag of het mogelijk is op uw forum een link te posten naar ons onderzoek, met het verzoek aan de lezer om mee te doen. Uiteraard kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft. Ook is er de mogelijkheid om ons verslag in te kijken. De antwoorden zullen alleen voor ons verslag gebruikt worden, anoniem behandeld worden en níet aan derden doorgespeeld worden.



Wij hopen op uw goedkeuring,



Nathalie en Sabine


p.s: Het was de bedoeling dit bericht per email te versturen, maar we konden geen email vinden.

Gebruikersavatar
Berichten: 17.659

Re: Toestemming voor 'onderzoek'

Zo te horen voldoet het aan onze Enquetecode, dus ga jullie gang! :D

De beste plaats lijkt mij WSF Café, aangezien daar de gemene deler van de forumbezoekers komt.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 15.202

Re: Toestemming voor 'onderzoek'

Voor de volledigheid wil ik hier even vermelden dat het bericht inmiddels is geplaatsts: http://www.wetenschapsforum.nl/index.php?showtopic=85057


Wat betreft het vinden van een e-mailadres: via de pagina "Over WSF" is een contactformulier te vinden. Via dat formulier kan je contact opnemen met het beheer. (Dat is voor dit geval niet meer nodig, maar wellicht dat anderen die ook op zoek zijn dit bericht vinden).
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic

Reageer