Springen naar inhoud

Logitech toetsenbord en standby-instelling


  • Log in om te kunnen reageren

#1

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 14 augustus 2008 - 14:43

Ik heb een cordless Logitech MX300 desktop (met eigen beveiliging tegen detectie toetsaanslag door vreemde computers) ,met een standby (slaapstand) toets.

Als ik die inschakel om de computer een tijdje (paar uur) uit te schakelen en later weer makkelijk aan de gang te krijgen,vraag ik me af of alles beveiligd blijft onder de bij gebruik aanwezige Windows Firewall en Kaspersky Anti-virus beveiliging.

Volgens de Help-info wordt alleen melding gemaakt over energie-gebruik,afh.Windows-programmering;geen woord over mogelijk uitgeschakelde beveiling.

Graag info hierover!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 15 augustus 2008 - 12:18

Er is geen internet activiteit dus zal een aanval ook wel niet mogelijk zijn. Alles in de RAM word gewoon naar de hardeschijf geschreven en de pc gaat in slaapstand. Als je hem weer uit de standby haalt schrijft hij alles van harde schijf weer terug in de RAM en kun je verder.

In de tussentijd staan dus alle programma's uit, en is er geen activiteit.

#3

oktagon

    oktagon


  • >1k berichten
  • 4502 berichten
  • Verbannen

Geplaatst op 15 augustus 2008 - 16:23

Bedankt PW ,voor de geruststelling;van mijn Kaspersky AV ontving ik een ongeveer gelijkluidend verhaal.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures