Springen naar inhoud

Apache http server 2.2


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 augustus 2008 - 09:52

Ik probeer al een tijdje Apache HTTP server 2.2 te installeren in windows.
De installatie is voltooid maar bij het opstarten van de server krijg ik de melding: "The requested operation has failed".
Ik heb niks veranderd in de httpd.conf file. Deze zou automatisch moeten ingesteld zijn door PHP 5.2.6 voor windows.
De installatie van PHP stopte op het einde omdat er een script niet kon gestart worden, wanneer ik de installatie een 2e keer ging draaien "herstellen van de vorige" was alles inorde volgens mijn pc.

Heeft er iemand een idee hoe ik dat kan oplossen ?
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Spooky K

    Spooky K


  • >25 berichten
  • 54 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 augustus 2008 - 10:37

Ik gebruik zelf WAMP server, een mooie all-in-one installer voor windows en die heeft me nog nooit problemen gegeven.
"I believe in God, only I spell it Nature." - Frank Lloyd Wright
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." - Arthur C. Clarke
"There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle." - A. Einstein

#3

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 augustus 2008 - 10:40

Ik gebruik zelf WAMP server, een mooie all-in-one installer voor windows en die heeft me nog nooit problemen gegeven.

Bedankt !
Ik ga het meteen eens proberen :D
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#4

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 augustus 2008 - 13:21

Ik heb WAMP geÔnstalleerd.
Wanneer ik naar phpMyAdmin en SQLiteManager ga krijg ik een 'HTTP 404.0 Not Found' error pagina.
Als ik klik op 'Zet Online' geeft hij een error en onderaan staat er dan 'de service is niet gestart'.
Ik heb al verschillende keren de services uitgezet en opnieuw herstart maar zonder resultaat.
Doe ik iets fout ?
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#5

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 augustus 2008 - 17:28

Wanneer ik naar phpMyAdmin en SQLiteManager ga krijg ik een 'HTTP 404.0 Not Found' error pagina.

Hier heb ik nog steeds een probleem :D
Wanneer ik een pagina wil weergeven krijg ik dezelfde error page

Ondertussen heb ik het onderstaande probleem i.v.m de services kunnen uitschakelen.
Wanneer ik gewoon naar http://localhost/ ga krijg ik een verwelkoming van ISS7 volgens mij is dit niet de bedoeling ?

Als ik klik op 'Zet Online' geeft hij een error en onderaan staat er dan 'de service is niet gestart'.
Ik heb al verschillende keren de services uitgezet en opnieuw herstart maar zonder resultaat.
Doe ik iets fout ?

BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#6

Bart

    Bart


  • >5k berichten
  • 7224 berichten
  • VIP

Geplaatst op 27 augustus 2008 - 18:43

Volgens mij draaien er dan twee servers op jouw computer: een ISS en een Apache server. Zet de ISS server eens uit.
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants.-- Isaac Newton

#7

Ruben01

    Ruben01


  • >1k berichten
  • 2902 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 augustus 2008 - 22:10

Volgens mij draaien er dan twee servers op jouw computer: een ISS en een Apache server. Zet de ISS server eens uit.

Dat was het probleem, dat kon ik niet vinden :D
De service van IIS is nu uitgeschakeld en het werkt :P
Bedankt voor de reactie.
BOINC mee met het WSF-team: <a href="http://www.wetenscha...howtopic=60653" target="_blank">http://www.wetenscha...topic=60653</a>

#8

zpidermen

    zpidermen


  • >1k berichten
  • 1623 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 16 januari 2009 - 10:59

Volgens mij draaien er dan twee servers op jouw computer: een ISS en een Apache server. Zet de ISS server eens uit.

Beetje late reactie weliswaar, maar volgens mij is het ook mogelijk om IIS en Apache tegelijkertijd te draaien. Je moet daarvoor de Windows Service 'World Wide Web-publicatie' uitschakelen. Maar ik heb op het ogenblik geen Apache meer op m'n pc staan, en het is ook een paar jaar geleden, dus ik kan het niet controleren en misschien zit ik er dus naast, maar probeer het eens zou ik zeggen.
Beter kaal als geen haar want een kip snurkt





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures