Springen naar inhoud

[graph] probleempje met grafiekfunctie


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44866 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 08 november 2008 - 22:37

Bugs, onverwachte zaken, onbegrepen foutmeldingen rond de grafiekfunctie van WebGraph op dit forum?

Meld ze aub in deze topic.
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Tommeke14

    Tommeke14


  • >250 berichten
  • 771 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 december 2008 - 09:30

Ik was daarnet Xenion's profiel aan het bekijken ( http://www.wetenscha...?showuser=15631 )
En als ik bij hem op berichten klik, krijg ik een witte pagina met daarop

* y = x*pow((x-2),7)

* y = 2*pow((x - 2),6)*(4*x - 1)

-12
-8
-4
0
x
4
8
0
y


Dat lijkt me sterk op een grafiekscript dat niet functioneert op profielpaginas.

Ligt dat probleem aan mij of functioneert dat bij niemand?

#3

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 18 december 2008 - 09:39

Ik heb het probleem hier iig ook (IE7 hier, even niets anders bij de hand. Welke browser gebruik jij?). Het komt waarschijnlijk doordat graph eigenlijk niet past in de weergave van berichten binnen die tabs die weer binnen de profielpagina staan en Invision dan een beetje 'over de pis' gaat.

Alternatief om toch zijn berichten te bekijken is om op de profielpagina links de op de knop 'opties' te klikken en daar voor 'zoek berichten van deze gebruiker' te kiezen. Daar zie je ook een grafiek die niet helemaal top wordt weergegeven doordat het eigenlijk niet past, maar je kunt dan wel alle berichten bekijken.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#4

ypsilon

    ypsilon


  • >5k berichten
  • 11085 berichten
  • VIP

Geplaatst op 18 december 2008 - 09:51

Ik heb het probleem hier iig ook (IE7 hier, even niets anders bij de hand. Welke browser gebruik jij?).

Opera doet het ook, het zal dus wel geen browserprobleem zijn.

#5

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 18 december 2008 - 14:11

Vermoedde het al, maar zeker met javascript wil dat nog wel eens het geval zijn. Hoe meer er uitgesloten kan worden hoe beter natuurlijk!
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#6

ZVdP

    ZVdP


  • >1k berichten
  • 2097 berichten
  • VIP

Geplaatst op 07 januari 2011 - 18:37

Dezelfde fout krijg ik ook als ik mijn bericht met grafiek wil wijzigen met 'snel bewerken' feature.
Wanneer je dan op de knop 'klaar' klikt krijg je de bewuste witte pagina.
"Why must you speak when you have nothing to say?" -Hornblower
Conserve energy: Commute with a Hamiltonian

#7

Ger

    Ger


  • >5k berichten
  • 16444 berichten
  • Technicus

Geplaatst op 07 januari 2011 - 22:18

Klopt, dat is een bekende bug, waar op dit moment weinig in aan te passen is. Snel bewerken wordt uitgevoerd zonder de pagina te verversen, terwijl voor de graph de pagina juist wťl ververst moet worden. En dat bijt elkaar. Even op F5 drukken (of pagina verversen op een andere manier) verhelpt het probleem.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures