Springen naar inhoud

[folding] verbindingsprobleem?


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Jan van de Velde

    Jan van de Velde


  • >5k berichten
  • 44877 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 25 november 2008 - 19:07

een kennis van me probeert folding te starten

[12:20:10] - Ask before connecting: No
[12:20:10] - User name: medeo (Team 48658)
[12:20:10] - User ID not found locally
[12:20:10] + Requesting User ID from server
[12:20:11] - Couldn't send HTTP request to server
[12:20:11] + Could not connect to Primary Assignment Server for ID
[12:20:12] - Couldn't send HTTP request to server
[12:20:12] + Could not connect to Secondary Assignment Server for ID
[12:20:12]
+ Could not get ID from server. Retrying...
[12:20:20] - Couldn't send HTTP request to server
[12:20:20] + Could not connect to Primary Assignment Server for ID
[12:20:20] - Couldn't send HTTP request to server
[12:20:20] + Could not connect to Secondary Assignment Server for ID
[12:20:20]
+ Could not get ID from server. Retrying...

Maar dat lukt dus niet. Iemand een idee waar en waardoor het mis zou kunnen gaan?
Server die vastzit, of lijkt het aan de kant van mijn kennis te zitten?
ALS WIJ JE GEHOLPEN HEBBEN....
help ons dan eiwitten vouwen, en help mee ziekten als kanker en zo te bestrijden in de vrije tijd van je chip...
http://www.wetenscha...showtopic=59270

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures