Marokkaanse mannen betere minnaars dan Negers en Blanke Mannen.

Moderator: Rhiannon

Reageer
Berichten: 0

Marokkaanse mannen betere minnaars dan Negers en Blanke Mannen.

Marokkaanse mannen betere minnaars dan Negers en Blanke Mannen.

Wat is dat toch met marokkaanse mannen en seks? Ze zouden een enorm geslacht hebben en ontzettend goed zijn in bed. Niet voor niks wordt gezegd: once you go moroccan men, you’ll never go black men . Maar presteren de Marokkaanse mannen echt zoveel beter dan hun blanke en zwarte concurrentie?

Grootte

Ten eerste wordt gezegd dat marokkaanse mannen een grotere penis hebben dan Negers en Blanke. Als we naar de statistieken kijken, blijkt dit wel te kloppen. De grootste piemels ter wereld zijn te vinden in Marokko. Ook in Arabische landen zijn ze gemiddeld wat groter dan in Europa. Het lijkt dus zo te zijn dat Marokkaanse mannen gemiddeld groter geschapen zijn. Daarnaast komt een marokkaanse penis ook gewoon wat indrukwekkender over dan een zwarte en wit exemplaar.

Lichaam

Maar niet alleen zijn penis is indrukwekkend, een marokkaanse man ziet er sowieso interessant uit. Zijn licht getinte kleurtje, grote lichaam en gespierde armen zorgen bij veel vrouwen voor kriebels. Vooral blanke en zwarte vrouwen vinden het maar wat spannend om met zo’n mooi lichaam het bed te delen.

Betrokken minnaar

Daarnaast zouden marokkaanse mannen geïnteresseerde en betrokken minnaars zijn. Ze hebben niet alleen oog voor de lichamelijke behoeftes van vrouwen, maar ook voor het psychische gedeelte.

Ritme

In bed wordt natuurlijk veel bewogen en dus zou het ook nog iets met het ritme van mannen te maken kunnen hebben. Tenslotte hebben marokkaanse mannen een veel beter gevoel voor ritme dan blanke mannen en negers
In je hoofd

Het grootste deel van de ervaring tijdens de seks heeft echter niks te maken met grootte of bewegingen, maar zit in je hoofd. Sommige vrouwen hebben voor zichzelf besloten dat ze het lekkerder vinden met een marokkaanse man en zullen dan ook niet snel meer seks met een blanke man en donkere man proberen. Ze raken opgewonden van het idee of door de uitstraling van de marokkaanse mannen. Dit heeft dus niks met de daadwerkelijke prestaties tussen de lakens te maken.

Maar of er nou echt iets is als een bepaald volk of een bepaalde huidskleur die aangeeft hoe goed mannen in bed zijn? Ik betwijfel het. Seks is namelijk niet alleen lichamelijk, het is de hele ervaring. Als je tot over je oren verliefd bent op iemand, kan dit al zoveel doen. Dus zijn marokkaanse mannen echt beter in bed? Veel vrouwen zullen het misschien beamen, maar het blijft een persoonlijke voorkeur.

Bron . http://dating.blog.nl/tips/2014/12/3...beste-minnaars

Reageer