Springen naar inhoud

ForumApp: Tapatalk

Geplaatst door Miels, 17 maart · 30207 keer bekeken

Misschien is het je al een keer opgevallen: wanneer je Wetenschapsforum bezoekt vanaf je mobiele telefoon of tablet krijg je een melding dat er ook een app is waarmee je Wetenschapsforum kunt benaderen! We gebruiken daarvoor Tapatalk.

Grote voordeel van Tapatalk is dat je het forum niet meer met een browser hoeft te bezoeken. Dat is altijd weer gedoe met in- en uitzoomen, afbeeldingen bekijken en navigeren. In plaats daarvan heb je een applicatie die speciaal ontwikkeld is om precies die dingen te doen die op een forum belangrijk zijn: topics doorbladeren en reageren. Zonder lay-out er omheen die dat alleen maar nodeloos ingewikkeld maakt.

Nog een voordeel is dat Tapatalk diverse forumformats ondersteunt, waardoor je hem voor diverse fora kunt gebruiken. Zo heb je maar 1 app nodig om al je favoriete fora prettig te kunnen bezoeken.

De app heeft wel de beperking dat je alleen toegang hebt tot het forumgedeelte van Wetenschapsforum, waardoor je bijvoorbeeld blog-artikelen (zoals deze) moet missen. Aangezien onze fora echter ook de meest dynamische kant van Wetenschapsforum is, is dat ook juist het onderdeel wat interessant kan zijn om bijv. onderweg vanaf je mobiel te raadplegen.

We draaien het nu enige tijd, en de reacties die we hebben ontvangen zijn positief. Een leuk handigheidje: Je kan een widget aan je homescreen toevoegen waarmee je direct Wetenschapsforum kunt openen in de app!

Via onderstaande pagina's kan je meer over de app lezen en 'm eventueel voor een paar euro kopen.
Homepage van Tapatalk
Tapatalk voor Android op Google Play
Tapatalk 2 voor iOs in de iTunes store (iPhone / iPad etc)
November 2017

Z M D W D V Z
   1234
567891011
12131415161718
19 20 2122232425
2627282930  

Recente reacties

CategorieŽn