Springen naar inhoud

Welcom on Waytensgahpsfowrhum

Geplaatst door Miels, 05 februari · 997 keer bekeken

Goed dat je dit bericht leest. Kennelijk heeft de titel je aandacht getrokken, en dat is precies de bedoeling. We zijn namelijk op zoek naar mensen die om taal geven!

Het volgende is het geval: we werken al geruime tijd aan een update van de forumsoftware. Technisch is deze bijna rond: in de testomgeving functioneert alles naar wens, en de nieuwe lay-out is bijna klaar. Wat nog over blijft is de vertaling.

Eerlijk gezegd hanteren we al te lang een taalbestand waar we niet helemaal blij mee zijn. Zo zijn bijvoorbeeld delen nog in het Engels, en sommige vertaalde passages lopen niet lekker of dekken de lading niet. Het nalopen van de vertaling is echter een flinke klus, en de vrijwilligers van Wetenschapsforum zijn al druk genoeg met andere zaken. Vandaar dat we dit project graag samen met de community uit willen uitvoeren.

Samen moet het lukken om een strakke vertaling neerzetten, waar iedereen op het forum iets aan heeft: foutmeldingen waar je tenminste iets aan hebt, mails die lekker lezen, ga zo maar door. En als we er met zijn allen de schouders onder zetten hoeft het ook niet veel werk te zijn.

Lijkt het je leuk om ons te helpen? Laat even wat van je weten! We werken nog aan een systeem om ervoor te zorgen dat er met een groep aan de vertaling gewerkt kan worden. Je kan dus nog niet gelijk beginnen. Maar houd die motivatie vast! De mensen die reageren zullen we later informeren over de details. Met je reactie verplicht je je tot niets, je bedenken staat vrij.

Aarzel je? Meld je toch gewoon nu aan! Want je weet hoe dat gaat: als je het nu niet doet denk je er niet meer aan. Dan kan je er rustig over nadenken en nemen wij binnenkort vanzelf contact met je op. Alvast bedankt!

Interesse? Reageer hieronder of gebruik het contactformulier (kies op het formulier "aanmelden vrijwilliger" en geef aan dat het om de vertaling gaat).
November 2017

Z M D W D V Z
   1234
567891011
121314151617 18
19202122232425
2627282930  

Recente reacties

CategorieŽn