Springen naar inhoud

Forum geŁpdatet en naar nieuwe server

Geplaatst door Miels, 06 april · 2141 keer bekeken

Zo, het varkentje is gewassen. Na maanden van voorbereiding is dit weekend het forum zowel geüpdatet, als dat we naar een nieuwe server zijn verhuisd. Daarbij is natuurlijk ook het uiterlijk flink onder handen genomen, en dat springt altijd het meest in het oog. Hopelijk bevalt het nieuwe design je!
 
We zijn wat meer complicaties tegen gekomen dan verwacht, maar alle uitdagingen zijn overwonnen. Op dit moment vinden we de site goed genoeg om hem weer open te stellen. Dus van harte welkom op onze vernieuwde site, we zijn benieuwd naar je reactie!
 
Later vandaag en de komende tijd zullen nog wat onderdelen worden toegevoegd of verbeterd:
  • Homepage: momenteel kom je binnen op de lijst met fora. Dat zal nog worden aangepast.
  • Bugtracker waarin je kan melden wat er niet (meer) goed gaat. Zou je willen wachten met fouten melden totdat dit online is?
  • Performance: de site reageert nog niet zo snel als we zouden willen.
 
Er zijn wat issues met de "side bar". De blokken hierin bleken een enorme impact op de performance te hebben, vandaar dat ze voor dit moment zijn uitgeschakeld en je daar dus lege blokken ziet.

Het is wel even wennen :)

Edit: Bug tracker zinnetje gemist... (ik wacht met m'n feedback)

Goeden dag,

Zou het mogelijk zijn dat jullie weer aangeven hoeveel keer het artikel is bekeken?

Goeden dag,

Zou het mogelijk zijn dat jullie weer aangeven hoeveel keer het artikel is bekeken?

Om de lay-out clean & simpel te houden hebben we er voor gekozen om die niet meer te tonen, maar we hebben het verzoek vaker gekregen.

We zullen het aantal views weer inzichtelijk maken, maar pas wanneer je met je muis over het aantal berichten heen gaat. Zo blijft het uiterlijk simpel, maar kan je die gegevens wel achterhalen.

 

Overigens staat dit niet erg hoog op de prioriteitenlijst; veel zaken hebben meer impact. Maar het zit wel in de planning!

Januari 2018

Z M D W D V Z
 123456
78910111213
14151617181920
21 222324252627
28293031   

Recente reacties

CategorieŽn