Springen naar inhoud

Andere homepage

Geplaatst door Miels, 02 mei · 1257 keer bekeken

Zojuist hebben we een aantal relevante wijzigingen doorgevoerd, waaronder een nieuwe homepage. Als je nu naar www.wetenschapsforum.nl gaat kom je niet meer meteen in die lange lijst met fora. De meeste gebruikers zijn inmiddels wel gewend aan die pagina, maar verplaats je eens in iemand die hier voor het eerst komt. Je hebt waarschijnlijk geen idee waar je heen moet. Bovendien wilden we een meer centrale plaats creëren voor mededelingen en bijvoorbeeld ook de nieuwsberichten.

Om het overzicht te bevorderen hebben we op de homepage wel een aantal fora laten vervallen. Uiteraard bestaan deze nog wel, maar je zal ze via de volledige forumlijst moeten benaderen. Daar kan je op twee manieren naar doorklikken: om te beginnen is er op de homepage een knop "Compleet overzicht van alle forums". Daarnaast staat bovenaan iedere pagina ook een knop "forum" die je naar de forumlijst brengt.

Als je nog een idee hebt over informatie die van toegevoegde waarde kan zijn op de homepage houden we ons uiteraard aanbevolen.
Proficiat, het ziet er erg netjes uit!
Keurig, maar ik ga weer fröbelen om alles te hervinden.

Keurig, maar ik ga weer fröbelen om alles te hervinden.

En bedoel je dan dat je moet gaan zoeken om op de homepage dingen te vinden (dus de pagina die je ziet als je op 'home' klikt) of bedoel je de aangepaste 'header'?
Er wordt nog steeds hard gewerkt zo te zien, ziet er inderdaad erg netjes uit.
Beetje feed-back als dat mag.
Zo welkom als de nieuwe gebruiker nu ontvangen wordt via de standaard versie, zo erg zal hij afgeschrikt worden als hij de eerste keer opent op bv zijn Iphone (IP.board_mobile versie). De nieuwe homepage lijkt niet te passen. Schakel je op je mobile apparaat naar standaard opmaak, dan is het probleem natuurlijk opgelost.

.Zo welkom als de nieuwe gebruiker nu ontvangen wordt via de standaard versie, zo erg zal hij afgeschrikt worden als hij de eerste keer opent op bv zijn Iphone (IP.board_mobile versie). De nieuwe homepage lijkt niet te passen.

Bedankt voor de feedback, de versie op de iPhone hadden we nog niet getest. We zullen er naar kijken.
Mocht je nog meer onregelmatigheden vinden, meld ze dan vooral (liefst in de bugtracker)

November 2017

Z M D W D V Z
   1234
567891011
12131415161718
19 20 2122232425
2627282930  

Recente reacties

CategorieŽn