Springen naar inhoud

Gezocht: Inspiratie voor de kantlijn

Geplaatst door Miels, 16 juni · 1738 keer bekeken

Sinds de update hebben we naast iedere pagina op Wetenschapsforum een "kantlijn" waarin we een aantal blokken met links tonen. Dat zijn nu de laatste vier nieuwsberichten, een lijstje nieuwe topics die over het gehele forum zijn geplaatst, de laatste forummededelingen en -let op, mocht je het nog niet weten- een aantal vacatures.
 
Maar die kantlijn kunnen we natuurlijk veel breder inzetten. We hebben zelf nog wel wat ideeën, maar extra inspiratie van mensen die er fris tegenaan kijken is altijd interessant! Heb jij wellicht een goed idee? Denk breed en laat je vooral niet door de techniek beperken. Overigens is het ook mogelijk om afhankelijk van de pagina / het forum dat wordt bekeken de inhoud van een blok aan te passen.
 
Wat zou jij nu graag in de kantlijn zien? Wat inspireert je om dieper of juist breder te kijken? Of hoe zouden we bezoekers sneller zo ver kunnen krijgen dat ze zich registeren en een antwoord geven op een vraag die is gesteld? Alle ideeën zijn welkom! Stuur me een bericht of reageer hieronder.
Links met onopgeloste topics. Ik heb zoiets al eens eerder voorgesteld, maar dit zou een mooie gelegenheid zijn om dat ook te gaan doen.

 

Wat is een onopgelost topic? Een topic waarvan de topic starter (of iemand anders?) vindt dat het niet afdoende beantwoord is. Het verzoek tot opname in die lijst zou dan op de een of andere afgesproken manier ingediend moeten worden.

 

Eventueel kan je de in de kantlijn vertoonde links nog filteren op relevantie voor het topic waar ze naast komen te staan, of gebeurt dat al? .

Wat mij mooi lijkt is een lijst met de topics waar de bezoeker aan heeft deelgenomen, gesorteerd op laatste reactie.

Een beetje zoals de zoekfunctie voor nieuwe inhoud -> inhoudstype forums -> Onderwerpen waaraan ik heb deelgenomen

    • luc vindt dit OK

Idee:

Top 10 reacties met OK's van vandaag.

Een mini-periodiek systeem zou handig zijn en als je er op klikt dat die dan uitklapt. :D

November 2017

Z M D W D V Z
   1234
567891011
121314151617 18
19202122232425
2627282930  

Recente reacties

CategorieŽn