Springen naar inhoud

Niemand (en niets) is volmaakt...

Geplaatst door Miels, in Over Wetenschapsforum 24 april · 1254 keer bekeken

Zoals je in andere artikelen van onze nieuwsbrief hebt kunnen lezen is er onlangs veel veranderd op Wetenschapsforum. De techniek achter het forum heeft een update ondergaan, Chemieforum.nl en Wetenschapsforum zijn gefuseerd en ook het design is volledig herzien.

Dit was een groot project, waarbij we al bij voorbaat wisten dat niet alles perfect zou gaan. In grote lijnen is alles gelukkig geslaagd en zijn we zeer tevreden met het resultaat.

Maar niemand en niets is perfect, en ook deze nieuwe site zal nog veel onvolkomenheden bevatten. Een aantal zaken daarvan hebben we zelf al gevonden, maar er zijn ongetwijfeld nog veel punten die we nog hebben gemist.

Daarom willen we een beroep doen op al onze betrokken gebruikers: geef onvolmaaktheden vooral door! We hebben hiervoor een bugtracker in het leven geroepen, waarin je alle fouten die je opmerkt aan kunt kaarten. Zo hopen we een goed overzicht te krijgen van alles wat nog aandacht nodig heeft.

Een relevante kanttekening daarbij is dat Wetenschapsforum draait op vrijwilligers. We doen ons best om zoveel mogelijk op te lossen, maar ook onze technici kunnen niet toveren. Er is nog veel te doen en het zal veel tijd vergen om alles af te handelen. Sterker nog: omdat er ongetwijfeld altijd weer zaken bijkomen is het maar de vraag of ooit alles opgelost kan worden.

Kortom: we zetten ons zeker in maar we zullen waarschijnlijk niet alle opmerkingen op korte termijn kunnen verwerken. Maar dat neemt niet weg dat we iedere melding waarderen! Alleen dan kunnen we een afweging maken over wat er moet worden opgepakt en in welke volgorde. Samen kunnen we deze site nog beter maken!

Tenslotte nog een oproep aan iedereen die Wetenschapsforum een warm hart toedraagt en kennis heeft van websites, met HTML en PHP in het bijzonder. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zin hebben om ons team te versterken. Zoals gezegd zijn wij niet perfect, en verwachten we dus ook geen perfectie. Motivatie en betrokkenheid zijn belangrijker.

Heb je interesse of wil je eerst wat meer informatie? Laat iets van je weten via ons contactformulier!