Springen naar inhoud

Enquêtes plaatsen op Wetenschapsforum

Regelmatig worden er enquêtes geplaatst op Wetenschapsforum, of wordt ons gevraagd of een bepaalde enquête gepubliceerd mag worden. Als Wetenschapsforum zien we de meerwaarde van zulke enquêtes van geregistreerde gebruikers (3 maanden of meer) voor scripties en dergelijke wel in, en daarmee dus ook voor de wetenschap als geheel. Om alle toestromende enquêtes een beetje te stroomlijnen hebben we er een speciaal systeem voor gemaakt.

Via dit formulier kun je een aanvraag indienen om een enquête te plaatsen.
(opmerking: deze pagina is alleen zichtbaar als je ingelogd bent)

Je aanvraag komt dan binnen bij het moderatorteam die je enquête zal beoordelen. Na goedkeuring wordt deze in het meest passende forum geplaatst. Mocht het team nog vragen hebben, of mocht je enquête onverhoopt niet door de keuring komen, dan word je hiervan binnen enkele dagen per Persoonlijk Bericht op de hoogte gesteld. Houd dus je postvak in de gaten.

Let op: Een voorwaarde voor plaatsing van de enquêtes is dat na afloop de resultaten worden gedeeld met het forum. Op die manier zien degenen die zich voor jou hebben ingespannen er ook nog iets van terug. Bovendien kan hierdoor nog een discussie ontstaan die jou nieuwe inzichten geeft voor je onderzoek én kan een volgende student misschien ook nog geïnspireerd raken voor eventueel vervolgonderzoek. We hopen dat iedereen er op deze manier beter van wordt!