Springen naar inhoud

Terzijdes en off-topics


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Kiwiwoman

  Kiwiwoman


 • >100 berichten
 • 179 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 februari 2009 - 21:25

Afgesplitst van dit topic: http://www.wetenscha...showtopic=98649

Terzijde: ik nam aan dat Hans Teeuwen het had over een "interne sensor" (met een s- dus), een paar voelsprieten dat overeind gaat staan als men een explosief onderwerp aanraakt. Waarna men inderdaad aan zelfcensuur kan gaan doen, dus voor je uiteindelijke punt maakt dat niet veel uit. De allusie op Oostbloktoestanden komt er wel meer als tendentieus door naar voren.

En nog meer terzijde: ik merk dat ik wat van de hak op de tak ben gesprongen in mijn reactie op Benedict Broere. Hopen dat iemand er nog wat lijn in en op kan trekken.

Wil je dit ook verwijderen, Ypsilon?

Gelijke monniken, gelijke kappen, weet je wel?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Veertje

  Veertje


 • >5k berichten
 • 6713 berichten
 • VIP

Geplaatst op 03 maart 2009 - 10:00

De posts die uit het betreffende topic zijn verwijderd betreffen een subdiscussie van 4 posts waarin je verheldering vroeg over de termen "Evo" en "ID". Er werd je daarin grappend verteld wakker te worden (Darwinjaar), maar vervolgens toch uitleg gegeven, waarvoor je hartelijk bedankte. Vaak laten we dergelijke zaken staan, maar als we vinden dat het termen zijn die doorgaans bij andere gebruikers bekend zijn schonen we een topic ook wel eens op, zodat men zich op de inhoud kan concentreren. Dat is in dit geval gebeurd. Er is geen enkel probleem mee dat je dergelijke vragen stelt, we hebben daar uiteraard geen negatief oordeel over. Maar we zien in dit specifieke geval het nut er niet van in om die subdiscussie te laten staan.

Aangaande bovenstaande kritiek, ging het om deze post waarin Ypsilon zijn voorgaande inhoudelijke reacties verduidelijkt. Wij zien daar geen probleem in, net zoals we het bij ieder ander geen probleem zouden vinden. Zolang men inhoudelijk reageert, kan men daar best terzijde nog iets aan toe willen voegen om de lezer meer duidelijkheid te geven. In dit geval had Ypsilon duidelijk het idee dat zijn bijdragen verduidelijking behoefden. Dat is van een andere categorie dan de vraag die jij stelde.
I am not young enough to know everything - Oscar Wilde

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures