Springen naar inhoud

Hoe ziet de mens.


 • Log in om te kunnen reageren

#1

crowdserver1

  crowdserver1


 • 0 - 25 berichten
 • 17 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 28 januari 2004 - 21:51

Wanneer men in een kamer staat voor een muur waar een schilderij hangt kan men dat perfect zien.Nochtans is het luchtledig tussen de ogen en het schilderij zodat de informatie van het schilderij niet tot aan de ogen geraakt.Maar geen nood want er zijn massatjes in de lucht en die botsen op het schilderij en gaan dan naar de ogen om daar de informatie van het schilderij te geven.Iets dat geen massa heeft is niets en kan alleen maar niets en dus ook niet die taak.Maar met al die botsingen in de lucht van die massatjes komen er op de plaatsen waar informatie van het schilderij moet komen andere massatjes met andere informatie zodat de hersenen die niet weten hoe ze alles op de juiste plaats moeten zetten een verkeerd beeld krijgen terwijl we toch altijd het juiste beeld krijgen.En als elke massa alle informatie van de hele kamer bevat komt overal op de ogen de hele kamer aan maar hoe komt het dan dat wij niet ook de kamer achter ons kunnen zien of zelfs informatie van een andere ruimte omdat een molecule daarvan komt en die informatie ook nog draagt.Met andere woorden:Wat is het antwoord op deze constante en ongelofelijke perfectie?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2


 • Gast

Geplaatst op 28 januari 2004 - 22:14

:shock: :?:

Hoe kom jij in vredesnaam aan dit idee over wat zien is? Zien is niets meer dan dat er lichtstralen vanaf een object op onze ogen vallen. Deze lichtstralen bewegen in een rechte lijn en je kunt dus alleen iets zien wat binnen je gezichtsveld valt. Hoe dat dan precies gaat moet je maar eens opzoeken in een of ander (biologie)boek. Maar stap alsjeblieft af van dat gedoe met massa's enzo, want dat slaat als een tang op een varken.

#3

Dino

  Dino


 • >250 berichten
 • 740 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 januari 2004 - 22:49

ok zien is gewoon een celletje dat energie krijgt van de fotonen. Als zo'n foton op een molecule rhodopsine valt dan verandert deze van vorm en dat wordt op gemerkt en door gegeven. Verschillende energiën verschillende kleuren hoe meer fotonen hoe helderder. Dus kernwoord energie!


xd
"My foot is fine, the chair died, but I don't think it suffered."

#4


 • Gast

Geplaatst op 28 januari 2004 - 23:30

Bas,jij gelooft ook nog steeds dat ons oneindige universum ook maar gewone wetenschappelijke taal is naar ik veronderstel.Het oneindige universum moet namelijk een begin hebben om zo van dat begin tot aan ons heden te kunnen geraken.Maar voor eender welk begin je geeft voor ons oneindige universum geldt dat het er daarvoor ook al was.Geef daar ook maar ééns een gewone logische wetenschappelijke verklaring voor.

#5

Miels

  Miels


 • >5k berichten
 • 14718 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 28 januari 2004 - 23:52

Geef daar ook maar ééns een gewone logische wetenschappelijke verklaring voor.

Vriendelijk verzoek om GEEN antwoord te geven op deze vraag, aangezien het volledig offtopic is. (met andere woorden: Meneer Gast, er is niets mis met deze discussie, maar hij past niet in dit topic. Stel de vraag gerust in het sterrenkunde forum)

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures