Springen naar inhoud

Spatader?


  • Log in om te kunnen reageren

#1


  • Gast

Geplaatst op 21 juni 2005 - 19:26

Ik ben vandaag sinds lange tijd weer gaan hardlopen. Na ongeveer 4 km te hebben gelopen kwam ik erachter dat ik op mijn kuit, net onder mijn knie, een soort spatader heb. In mijn kuit had ik al wel een beetje spierpijn, dus vroeg ik mij af, of dit misschien een spier kan zijn die verrekt is? Want ik heb niets tegen spataderen, alleen wel als ik ze op mijn 18e krijg... De ader ziet er overigens niet echt blauw uit. Wat zou dit kunnen zijn?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ard

    Ard


  • >100 berichten
  • 160 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 juni 2005 - 09:29

Ik ben nu voor de tweede keer geopereerd aan mijn spataders, (de eerste keer was toen ik eenentwintig was) Ben blij dat ik er vanaf ben dank u wel. Het begon bij mij als een kleine verdikking in mijn kuit, dit werd later een tros. Volgens mij (Als ik je omschrijving begrijp, pijn en plotseling.) heb jij echter gewoon een spier verrekt. Wel even naar laten kijken en vooral even rust houden. wanneer het een spatader zou zijn, en hij is nog heel klein, kunnen ze hem dichtspuiten. Dit lijkt pijnlijk, maar dat is het niet. (Mits je een heel lage pijndrampel hebt. Het weghalen is iets pijnlijk, maar dat ongemak duurt ook maar twee dagen.)

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures