Springen naar inhoud

Boeken politiek


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Winters

  Winters


 • 0 - 25 berichten
 • 7 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 13 augustus 2009 - 19:05

Een goedenavond,

Voor een lange tijd was ik totaal niet ge´nteresseerd in de politiek. Nu zit ik nog op de middelbare school en vraagt men regelmatig wat ik vind van een bepaalde partij of vragen ze mijn mening naar een bepaald (politiek) incident.
Nu ben ik echter tot het besluit gekomen, dat ik mij wil gaan verdiepen in de politiek. Natuurlijk kan ik het internet erop naslaan maar ik lees het liever vanuit een boek.

Op dit moment heb ik al plannen om morgen naar de bibliotheek te gaan om het nodige op te zoeken maar mijn zoektocht zou een stuk sneller verlopen, wanneer ik weet waar ik naar op zoek ben.

Nu is mijn vraag, welke boeken zijn geschikt voor iemand die niets tot niet bijna niets van de politiek afweet? Ik weet natuurlijk niet precies met welk onderdeel ik moet beginnen maar ikzelf zat te denken aan de werking van de politiek. Eerste- en Tweede Kamer.

Ik zou het op prijs stellen als jullie een aantal titels weten!

Gegroet,

Winters

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Snow white

  Snow white


 • >100 berichten
 • 182 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 augustus 2009 - 11:49

Politiek voor dummies? Is dat een optie? Deze zal redelijk goed verkrijgbaar zijn in bibliotheken e.d.. Bovendien wordt er veel gezegd over de ''voor dummies'' boeken, maar ze weten een onderwerp wel in te leiden..
I'm anemic when I'm happy. I loose my way everyday. My memories of time are empty - ML

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures