Springen naar inhoud

Ervaringen synology producten, werkwijze.


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Bert F

    Bert F


  • >1k berichten
  • 2588 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 augustus 2009 - 12:54

In mijn zoektocht naar een externe netwerk harde schijf ben ik gestoten op een synology product. (weet nog niet welke type ik precies zou nemen)
Heeft hier iemand ervaring mee met een model? Wat zijn de pos en negatieve punten?
Ik vind dit vooral interessante producten omdat je dan een webserver php en database ondersteuning meekrijgt dat ik dan graag zou gebruiken voor prive gebruik.
Maar is het dan een linux computer? Die je vanaf een Windows webinterface kan bedienen, ik zag dat je ook telnet kon gebruiken dan lijkt het mij dat je op een volwaardige computer zit te werken van een netwerk is dit dan linux en kan je er alles mee wat je op een linux zou kunnen bv programma’s ed installeren?

Ook zag ik dat je nieuwere software bvb een email server kon downloaden, betekend dit dat je op al de modellen dergelijke download kunt installeren daar dit om sommige modellen standaard zit en andere niet.
Bijkomend leveren ze alles zonder harddisk is het dan de bedoeling dat je via een netwerk verbinding je die software installeert.

Kortom is het een linux bak die te bedienen is vanuit windows en zonder al te veel af te kennen van linux?

Groeten.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures