Springen naar inhoud

Tijdschrift gezocht


 • Log in om te kunnen reageren

#1

carbon

  carbon


 • >100 berichten
 • 112 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 september 2009 - 10:52

Hallo,

Ik ben momenteel geabonneerd op NW&T, EOS en Scientific American. EOS lees ik amper eigenlijk, NW&T een beetje maar Scientific American het meest. Nu zoek ik eigenlijk één tijdschrift waar ik mij op kan abboneren dat eigenlijk heeft wat ik wil: nieuws over wiskunde en fysica. De andere tijdschriften hebben ook artikels over chemie, psycholgie, ... die ook zeker interessant kunnen zijn, maar waar ik toch niet evenveel zin in heb om tijd aan te besteden. Heeft iemand misschien een leuk abonnement dat hij kan aanraden? Het mag gerust Engels zijn -- misschien zelfs bij voorkeur Engels, omdat het dan meer up-to-date en globaler (vele wetenschappers kunnen in hun eigen taal schrijven) is, en het zou kunnen helpen met mijn Engels ook te onderhouden.

NB: als het moeilijk is een tijdschrift te vinden dat het evenveel over wiskunde als fysica heeft, dan gaat mijn voorkeur uit naar fysica-related (dit begin ik maandag ook te studeren aan de universiteit).

Dank :eusa_whistle:

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

byte

  byte


 • >100 berichten
 • 111 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 06 oktober 2009 - 22:10

ik ben ook al een tijdje opzoek naar zo een tijdschrift, maar heb ook nog niks gevonden.

Zelf koop ik regelmatig het tijdschrift wetenschap in beeld. In dit tijdschrift komen verschillen vakgebieden aan te pas.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures