Springen naar inhoud

Synesthesie


  • Log in om te kunnen reageren

#1

markjan

    markjan


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 06 oktober 2009 - 10:51

Hallo,

Mijn naam is Mark Jan IsraŽls, voorzitter van de almanakcommissie van de studievereniging Psychologie Groningen. Wij zijn nu druk bezig met het inrichten van onze almanak die in januari 2010 uit moet komen. Dit jaar is het thema ĎKleurrijkí en omdat onze almanak door en voor psychologie studenten is is het onze bedoeling dit met elkaar te combineren. Naar aanleiding van een college over kleurenblindheid en synesthesie kwamen wij op het idee om hier iets mee te gaan doen.
Mijn vraag is dan ook of jij het leuk vindt om een stuk te schrijven over het hoe en wat van (leven met) synesthesie. We zijn vooral benieuwd naar je ervaringen in het dagelijks leven; wat zijn de voordelen/nadelen, hoe reageren anderen etc.

Voel jij je geroepen om ongeveer 600 psychologiestudenten uit Groningen kennis te laten met synesthesie? Stuur dan een PM en wij nemen dan z.s.m. contact met je op.
Als dank ben je natuurlijk welkom op het uitreikingsfeest van de almanak en krijg je een exemplaar (mee naar) (t)huis.

Ik hoop van je te horen!

Namens de almanakcommissie 2009,

Mark Jan IsraŽls

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures