Springen naar inhoud

Criminologie


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Krypton

  Krypton


 • 0 - 25 berichten
 • 16 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 07 oktober 2009 - 13:44

Hej! Graag had ik wat hulp gekregen bij het kiezen van een goede studierichting..
Momenteel zit ik in m'n laatste jaar humaniora, en ik doe wetenschappen-wiskunde met 8 u wiskunde. Onlangs kregen we een foldertje met de bestaande studierichtingen, en criminologie stond erbij. Er stond ook bij dat een 6 of 8 u wiskunde pakket erg handig kan zijn voor deze richting.
Nu ben ik wat gaan zoeken op het internet, maar alles dat ik over criminologie vind is meer naar de psy en soc kant op. Dus niets met wiskunde, noch met wetenschappen.
Criminologie lijkt me superinteressant, maar ik wil wel nog iets kunnen doen met m'n wetenschappen en wiskunde. Te veel psychologie zie ik ook niet zitten. Is er geen middenweg? Welke richting is dat dan?

Alvast bedankt :eusa_whistle:

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Wouter_Masselink

  Wouter_Masselink


 • >5k berichten
 • 8398 berichten
 • VIP

Geplaatst op 09 oktober 2009 - 12:14

De beste tip die ik je kan geven is om eens met de decaan/studiebegeleider van de opleiding criminologie te gaan praten. Deze persoon zou ook op de hoogte moeten zijn van eventuele andere opleidingen die misschien beter aan je wensen voldoen. Schrijf van tevoren de vragen die je aan de decaan.studiebegeleider wil stellen op en neem ze mee. Zodoende kan je gericht vragen stellen en haal je maximaal rendement uit jullie tijd.
"Meep meep meep." Beaker

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures