Springen naar inhoud

- - - - -

Experiment nl 2, wetenschap in nederland ligt nu in de winkels


  • Log in om te kunnen reageren

#1

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 12 november 2009 - 11:13

EXPERIMENT NL 2, wetenschap in Nederland ligt nu in de winkels
Na het succes van het eerste deel van Experiment NL, ligt nu ook Experiment NL 2 in de winkels. Het vierde NWO-publieksboek Experiment NL 2 beschrijft in begrijpelijke taal opmerkelijke, briljante, leuke en spannende onderzoeksprojecten van het afgelopen jaar. Lees hoe we verlegen mensen kunnen helpen, welke rol de mobiele telefoon speelt in Afrika en hoe een babychimpansee opgroeit zonder aandacht.

Nederland herbergt enorm veel wetenschappelijk talent. In Experiment NL deel 2 vind je een evenwichtige verzameling van tot de verbeelding sprekend onderzoek van het afgelopen jaar. Hoe gaan we de crisis te lijf? Hoe leren wij anno 2009? Was het leven vroeger beter? En hoe bestrijden we misdaad met wetenschap? Dat lees je in Experiment NL 2. Ontdek dat je het beste flink kunt slijmen als je op sollicitatiegesprek gaat. En dat je doktersrekening een stuk lager wordt als je weggaat uit de stad en een huisje koopt op het platteland.Bron: NWO

Lees verder: http://www.nwo.nl/nw...ges/NWOP_7XPLG5

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures