Springen naar inhoud

Het grote drugs topic


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Evert

  Evert


 • >100 berichten
 • 142 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 december 2009 - 17:52

Hoe staan jullie tegenover drugs? Harddrugs en softdrugs.
Hebben jullie zelf wel eens gebruikt en/of zijn jullie van plan om in de toekomst eens te gebruiken, zoja, wat dan?
Zijn er mensen die een verslaving hebben (gehad)?
Ik zelf vind drugs niet erg, ik vind zelfs dat alle drugs gelegaliseerd moeten worden.
Ik vind gewoon dat er hele goede voorlichting voor moet komen en een soort stichting moet komen waar je naartoe kunt komen met al je vragen over drugs, zoals: "wat zijn de risico's van deze drugs? is dit pilletje goed of vervuild? wat is de perfecte dosis voor mijn lichaam om deze drug te nemen? hoe lang moet ik wachten voor een 2e keer om te voorkomen dat ik eraan verslaafd raak?"
(Bij XTC weet ik bijvoorbeeld dat je het prima 1 keer per 3 maanden kunt nemen zonder dat je meer nodig hebt dan de vorige keer. Maar je moet XTC niet vaker dan 1 keer per 3 maanden nemen, want dan heb je dus wel steeds meer nodig en wordt het ook minder leuk)
(en ja ik weet dat er al een plek is waar je je drugs kan laten testen op puurheid)
ik denk zelf dat al die verslaafden in afkickklinieken zelf slecht zijn omgegaan met drugs, niet goed voorgelicht waren enzo, maar dat het niet per se aan de drugs zelf lag.

Ik heb uiteraard wel alcohol genomen (wat een harddrug is), maar ik ben sinds de meivakantie helemaal gestopt met alcohol, omdat ik geen enkele alcoholische drank lekker vind die ik heb geprobeerd.
Ik heb ook 3 keer geblowd (of tenminste geprobeerd ](*,)), maar dat is echt niets voor mij. Elke keer denk ik aan het feit dat ik mijn longen aan het verneuken ben en het voelt ook kut in me keel. Ik kan het gewoon niet, ik werd geen enkele keer stoned. ](*,)
Daarna heb ik 2 keer hasj-brownie gegeten, dat was echt ge-wel-dig, dat ga ik zeker vaker doen. THC eten is sowieso ook beter dan roken, als je het eet dan tast het ook niet gezondheid aan, voor zover bekend, dus helemaal top. ;))

In de toekomst ben ik zeker van plan om vaker hasj-brownie te eten. Nee, ik ben niet verslaafd, ik heb geen "verlangen" naar de drug, het is gewoon leuk om eens in de zoveel tijd te doen. ;)
Daarnaast wil ik ooit wel eens XTC proberen, dan love gevoel lijkt me geinig.
En paddo's lijken mij ook helemaal top, maar dan doe ik wel extra voorzichtig. ;)
Als ik paddo's ga nemen dan ga ik dat in de zomer een keer doen ergens in de natuur (zodat ik niet uit het raam kan springen met het idee dat ik kan vliegen :7) en met hele goede vrienden, want voor paddo's moet je wel letten dat je echt in een goede/happy staat bent als je er aan begint. (dat is natuurlijk met alle drugs zo, maar met paddo's heeft dat wel extra veel invloed).
Coke en speed en heroïne ga ik nooit aan beginnen, lijken mij veel te eng. :eusa_whistle:
LSD misschien, maar alleen als paddo's mij goed zijn bevallen. ;)
Meer drugs kan ik nu niet op komen.
Dus hoe staan jullie hier tegenover?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ger

  Ger


 • >5k berichten
 • 16947 berichten
 • Technicus

Geplaatst op 20 december 2009 - 19:34

Ik vind, ik denk, ik wil, ik heb...
Da's niet echt een discussie starten he? Verder zie ik hier weinig politiek in terug. Een politieke discussie over drugs kan best, maar dan wel met goede gronden. Een discussie die stoelt op gegronde argumenten dus, die beide kanten van de zaak belicht in het grote geheel van de samenleving en dus niet puur "ik wil/vind/denk".

Derhalve gaat dit topic op slot.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures