Springen naar inhoud

Sterretjes


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

CaliberShot

  CaliberShot


 • 0 - 25 berichten
 • 11 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 29 januari 2010 - 23:51

hallow mensen,

ik heb een paar dingen. de kern van een sterretje is wel 1500 graden. thermiet is wel wat hoger, iets van 2500 graden. maar lijkt het in opzichten van elkaar? het heeft volgens mij wel dezelfde kleur.
ik heb overigend wel eens ge-experimenteerd. ik wou een zogenaamde pijpbom maken. ik weet dat het een explosiev uiteinde heeft maar daar gaat het bij mij eigenlijlk niet over. ik had een keer een ietswat te dunne buis gebruikt.
ik stak hem aan, maar omdat de buis te dun was kwam er geen druk op te staan maar spoten er vuurregen van 8 meter hoog uit. ik ging later kijken, toen het weg was weer, toen bleek er een hele metaalplas te liggen. zou het kunnen zijn dat je met een goede versie van zon ding ook door veel dingen heen brand?

kan iemand mij vertellen wat je zowel met die hitte van zon sterrenregen kan laten smelten?

gr cal

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Marko

  Marko


 • >5k berichten
 • 9135 berichten
 • VIP

Geplaatst op 30 januari 2010 - 00:15

De inhoud van het bovenstaande gaat in tegen (1 van de) de regels van Wetenschapsforum (explosievenbeleid) en is daarom op slot gezet.

Voor eventuele uitleg kan je contact met mij (of een andere moderator) opnemen of een topic openen in het feedbackforum.

Cetero censeo Senseo non esse bibendum


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures