Springen naar inhoud

Opheffen account


 • Log in om te kunnen reageren

#1


 • Gast

Geplaatst op 06 februari 2010 - 15:03

Ik zou het liefst mij account opheffen, vervelend dat dit niet kan.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ger

  Ger


 • >5k berichten
 • 16593 berichten
 • Technicus

Geplaatst op 06 februari 2010 - 15:23

vervelend dat dit niet kan.

Jawel hoor. In de regels staat duidelijk:

Uitschrijven
Op verzoek kan een account worden opgeheven. Dat zal echter niet als gevolg hebben dat de onder dat account geplaatste berichten verwijderd zullen worden! Omdat er echter geen account meer aan deze berichten is gekoppeld zal de naam van de poster van deze berichten veranderen in "*_gast_*". Om tegemoet te komen aan privacybescherming kunnen eventueel andere maatregelen genomen worden.

Als je overweegt om je account op te heffen omdat je geen berichten meer van Wetenschapsforum wilt ontvangen, dan is er overigens een eenvoudiger manier om dat te bereiken. Haal op deze instellingspagina het vinkje weg bij "Ontvang berichten verstuurd door het beheer" en druk op "Bewaar instellingen".

Wanneer je een verzoek om je account op te heffen wil indienen kan je het contactformulier invullen. We stellen het op prijs als je daarbij ook de reden voor je verzoek opgeeft

"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

#3

Klintersaas

  Klintersaas


 • >5k berichten
 • 8614 berichten
 • VIP

Geplaatst op 06 februari 2010 - 15:49

Ik zou het liefst mij account opheffen, vervelend dat dit niet kan.

Het gaat me natuurlijk niet echt aan, maar zou je de reden willen delen? Ik vond je bijdragen, bijv. in "Klassieke muziek" steeds aangenaam om te lezen en ik zou het spijtig vinden als je je account opzegt.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


#4


 • Gast

Geplaatst op 06 februari 2010 - 17:38

Het gaat me natuurlijk niet echt aan, maar zou je de reden willen delen? Ik vond je bijdragen, bijv. in "Klassieke muziek" steeds aangenaam om te lezen en ik zou het spijtig vinden als je je account opzegt.


Ik veronderstel dat als bekend. Als ik het goed gelezen heb worden alle berichten die voortkomen uit het ingrijpen op geplaatste post en het uitdelen van waarschuwingen in het team van de mods gedeeld en ondersteund, althans dat staat nogal intimiderend onder de mail.

Ik zal het formuliertje opzoeken.

#5


 • Gast

Geplaatst op 06 februari 2010 - 21:30

...maar het spijt me wel Klintersaas. Dank voor je reactie en bijdrages, heb me in dat draadje toch aardig wat uurtjes met de klassieke muziek vermaakt.

#6


 • Gast

Geplaatst op 09 februari 2010 - 17:39

Het is nu 9 februari, zo snel als er een waarschuwing gegeven wordt, zo langzaam kan blijkbaar je account opgeheven worden.

Dit forum is blijkbaar ook gewoon een particuliere onderneming begrijp ik, met een inschrijving bij de KvK en al,
...en met reclame inkomsten waarschijnlijk.

#7

Miels

  Miels


 • >5k berichten
 • 14721 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 09 februari 2010 - 17:46

Sommige dingen kan iedereen doen, andere dingen kan slechts een enkeling. In verband met de handhaving van de orde op het forum kunnen alle moderators een attendering de deur uit doen, maar zij kunnen geen accounts verwijderen. Dat kan alleen ik. Ik heb echter ook andere activiteiten, dus het lukt niet altijd om aan ieder verzoek binnen een paar uur te voldoen. We zijn van mening dat er snel genoeg wordt gehandeld als een dergelijks verzoek binnen een aantal (werk-)dagen wordt gerealiseerd (maar altijd binnen 1 week).

[edit] Zo, geregeld!

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures