Springen naar inhoud

- - - - -

De nieuwste snufjes op batibouw 2010


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Piffte

    Piffte


  • 0 - 25 berichten
  • 13 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 02 maart 2010 - 20:35

Zie voor nog meer bijzonderheden en foto's : http://i-engineerblo...ibouw-2010.html

Batibouw 2010 in Brussel is het jaarlijks Internationaal Salon voor de Bouw, Verbouw en Inrichting. Nog tot zondag 7 maart 2010 stellen bijna 1000 exposanten er hun nieuwste snufjes voor. Wij kozen er de enkele bijzonder uit.

Hansa stelt een spectaculaire kraan voor dit jaar. Niet alleen het design is origineel, ook de werking van de HansaLaTrava is bijzonder : een preciese diagonale gelaagde straal laat een heus watergordijn naar benden klateren. Volgens de fabrikant kun je met deze kraan tot 40% water besparen ! Een must-see...

Novy stelt een decoratieve afzuigkap voor. De Zen is geboren. Nee, het gaat hier niet om een soort nieuwe trendy verlichting. Of toch niet alleen. De afzuigkap kan boven de eetafel gehangen worden om onaangename geurtjes te verwijderen tijdens bijvoorbeeld een avondje fondueŽn. De lucht wordt door de Zen gefilterd en dan opnieuw de kamer ingestuurd.

Met de nieuwe douche Rainshower Rainbow, wil Grohe een kleurrijke toets in de badkamer aanbrengen. Groen, oranje,paars,... Voor iedereen is er een kleurtje. De ringvorm van de douchekop is niet alleen een nieuw concept in badkamerstijl, alle sproeigaatjes zijn zo ingesteld dat ze de perfecte regendouche produceren. Bovendien kan je met behulp van de EcoButton 40% water besparen zonder aan comport in te boeten.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures