Springen naar inhoud

- - - - -

Het varende eiland


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Piffte

    Piffte


  • 0 - 25 berichten
  • 13 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 03 maart 2010 - 21:29

Foto's en video van dit ontwerp vind je hier : http://i-engineerblo...nde-eiland.html

Voor wie niet kan kiezen tussen een yacht en een eiland is er nu een mooie tussenoplossing : het Wally Hermès Yacht. Deze WHY heeft de allures van een luxehotel op het vasteland maar kan wel degelijk varen. Het definitieve ontwerp voor de WHY 58x38 werd vorige week op de jaarlijkse jachtshow in Abu Dhabi onthuld.

Het motorjacht is 58 meter lang en 38 meter breed en weegt maar liefst 2400 ton. Het haalt 14 knopen(26 km/h) en het bouwproject zal rond de 160 miljoen dollar gaan kosten.

Luca Bassani Antivari, ceo van Wally, wijst er op dat je daarvoor wel een vaartuig krijgt dat met de allernieuwste duurzame technologie gebouwd is en dat er gebruik gemaakt werd van de allernieuwste recyclagetechnieken. Volgens hem is het concept dan ook uiterst milieuvriendelijk.

Pierre-Alexis Dumas, artistiek directeur van modehuis Hermès dat met dit project zijn eerste stappen in de wereld van de luxejachten zet, focust meer op de levensstijl die dergelijk speelgoed weerspiegelt: sereen, contemplatief en een mooie combinatie tussen varen en absoluut comfort.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures