Springen naar inhoud

Tintelingen in handen en voeten altijd!


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Robbie2010

  Robbie2010


 • 0 - 25 berichten
 • 1 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 14 maart 2010 - 17:47

Ik hoop dat ik op het goede forum zit anders verplaatsen graag.

Ik heb al meer dan een jaar last van tintelingen in mijn handen en voeten. Het begon met hele gevoelige vingertoppen of soms erge krampen in de voeten. Ik heb even mijn vitaminen inname verdacht, Omega 3, Vitamin C en E en Q-10. Ik ben daar nu twee maanden mee gestopt maar de het probleem is daar nog ondanks dat ik soms denk dat het minder is, maar dat komt gewoon doordat ik er gewend aan ben.

Daarnaast heb ik veel last van een constante duizelig gevoel in mijn hoofd. Ik legde eerst het een verband met leeftijd (45) en het nodig gebruik van een leesbril. Deze bril maakt me echter nog meer duizelig.

Ik heb allerlei testen ondergaan, bloedonderzoek en cholesterol etc. Het laatste was te hoog maar heb dat doormiddel van veel sporten goed omlaag gebracht. Bloeddruk is ook goed. Men heeft ook een zenuwentest gedaan met electroden, wat was eigenlijk soms zeer pijnelijk. Alles schijnt goed te reageren.

Ik denk soms dat er een verband is tussen een klein ongelukje ik had tien jaar geleden toen ik met met hoofd op de grond viel na een val van een motor. Ik had toen alleen wat gekneuste ribben maar heb daarna wel veel last gehad van mijn nek, stijfheid, maar alleen soms.

Nu ben ik in deze periode twee keer flauwgevallen wat ik normaal niet doe. Een keer nadat ik hoge koorst had (griep) en veel last had van buikkrampen en diaree. Een andere keer na een kleine operatie van een abces. Na uitwerking van de verdoving werd te pijn zo heftig dat ik plat ging, gelukkig zat ik in een stoel.

Ik woon overigens niet in Nederland en heb niet veel vertrouwen in de specialisten hier (UAE). Ik ben daarom lid geworden van dit forum want misschien kan ik het samen met jullie oplossen.

Alvast bedankt, Rob

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Dido

  Dido


 • >1k berichten
 • 1818 berichten
 • Moderator

Geplaatst op 14 maart 2010 - 19:08

Ik woon overigens niet in Nederland en heb niet veel vertrouwen in de specialisten hier (UAE). Ik ben daarom lid geworden van dit forum want misschien kan ik het samen met jullie oplossen.

Ik vrees, Rob, dat je het toch zal moeten doen met die specialisten. Net omdat zij specialist in de materie zijn Ún omdat geen enkel forum waarbij zelfs niet eens een klinisch of technisch onderzoek mogelijk is, ooit kan tippen daaraan.
Zie ook (bovenaan dit forum):

Het is op Wetenschapsforum niet toegestaan (medische) persoonlijke problemen te bespreken. Zie ook de Bijsluiter en FAQ van dit forum.

Vandaar dat ik denk dat je best terug contact opneemt met jouw behandelende (huis)arts(en). Bespreek jouw bezorgdheid, sta zoveel mogelijk open voor wat ze aangeven en kijk of je je er enigszins kan in terug vinden. Als je het gevoel hebt onvoldoende geholpen/ gehoord te worden Ún je kan dit niet met hen bespreken, neem dit dan (nog eens?) door met jouw huisarts en vraag bij wie je het best kan zijn voor verdere hulp.

Ik wens je het allerbeste toe! :eusa_whistle:

Dido

Veranderd door Dido, 14 maart 2010 - 19:09

Ik ben niet jong genoeg om alles te weten...
-Oscar Wilde-

#3

Klintersaas

  Klintersaas


 • >5k berichten
 • 8614 berichten
 • VIP

Geplaatst op 14 maart 2010 - 19:14

Om de redenen die Dido noemde, gaat deze topic op slot.

Geloof niet alles wat je leest.

Heb jij verstand van PHP? Word Technicus en help mee om Wetenschapsforum nog beter te maken!


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures