Springen naar inhoud

Stromingsleer hbo


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

azn-disturbed

  azn-disturbed


 • 0 - 25 berichten
 • 10 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 07 juni 2010 - 15:25

Hallo,

Voor school kregen wij dit tentamen (waar/onwaar vragen) (zie bijlagen). Ik heb dit tentamen net niet gehaald maar ik twijfel of de leraar deze vragen wel goed heeft nagekeken. In de lessen betrapten we (de studenten) hem verschillende keren op fouten. We willen graag het tentamen inzien maar dit gaat niet als we geen solide antwoorden hebben. Kan iemand ons misschien helpen door de antwoorden (niet alleen vragen maar ook berekeningen) te posten?

We vinden dat dit niet de manier is om een stromingsleer tentamen te geven (waar/onwaar antwoorden) maar het is niet anders. We hebben wel een groot deel van de antwoorden opgelost maar van een paar vragen komen we er echt niet uit.

groetjes

Bijgevoegde Bestanden


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

dirkwb

  dirkwb


 • >1k berichten
 • 4198 berichten
 • Moderator

Geplaatst op 07 juni 2010 - 18:32

Kan iemand ons misschien helpen door de antwoorden (niet alleen vragen maar ook berekeningen) te posten?

Dat kunnen we wel, maar dat is niet zoals we hier te werk gaan. Zoals je in de huiswerkbijsluiter kunt lezen, helpen we met alle plezier maar zijn we geen antwoordenmachine. Als we namelijk het antwoord zomaar geven, is de kans klein dat je er ook echt iets van leert. En dan is weer een wetenschapper in de dop verloren! ;)

Open gerust een nieuw topic nadat je de bijsluiter nog eens doorgenomen hebt en geef dan aan waar je precies op stuit bij de vragen.
Quitters never win and winners never quit.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures