Springen naar inhoud

What lays beyond the borders of the universe?


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Brainnzzz

    Brainnzzz


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 15 juli 2010 - 08:58

Plaats hier alles over het universum. Hoe kijk jij er tegenaan? Ik bedoel maar, ga eens na hoe immens groot het universum wel niet moet zijn! Komt er ergens een eind aan het universum?

(foto)--> http://upload.wikime...ield.jpg/600px-

Miniem stukje van de zichtbare hemel uitvergroot door de Hubble ruimtetelescoop (Nasa & ESA, 2004). Bijna ieder ellipsvormig puntje is een afzonderlijk sterrenstelsel met elk circa 100 miljard sterren. Alleen de weinige exact ronde puntjes zijn sterren van onze eigen melkweg die op de voorgrond staan. In iedere willekeurige richting ziet men ongeveer het zelfde beeld: een heelal gevuld met miljarden melkwegstelsels.

Of het uitdijen van het heelal? ](*,)Beste Brainnzzz,

Een topic dient over een concreet onderwerp te gaan, zodat er een duidelijk afgebakende discussie kan ontstaan. Het forum is niet bedoeld om vrijuit te "kwebbelen". Daarom gaat dit topic op slot. Je kunt voor je concrete vragen afzonderlijke topics maken, of aansluiten bij topics die al bestaan.

jkien

Veranderd door jkien, 15 juli 2010 - 10:20


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures