Springen naar inhoud

Aspo blits: luister naar toegankelijk psychologisch toponderzoek


  • Log in om te kunnen reageren

#1

ASPOBlits

    ASPOBlits


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 17 juli 2010 - 08:55

Beste Forumleden,

De Associatie Sociaal Psychologische Onderzoekers (ASPO) heeft als doel om recente wetenschappelijk inzichten algemeen toegankelijk te maken. Door middel van deze post wil de organisatie van de ASPO Blits u attenderen op een gratis toegankelijke avond waarin toponderzoekers recente psychologische inzichten zullen presenteren.

ASPO Blits.

Laat je verbazen en inspireren! 12 psychologen presenteren in 20 slides van 20 seconden recent toponderzoek, afgewisseld met drinks & funky tunes.

De avond wordt ingeleid door Roos Vonk, hoogleraar sociale psychologie aan de radboud universiteit in Nijmegen, en bekend van haar columns in de Intermediair en Psychologie Magazine.

“Vrij Toegankelijk”

Het doel van de ASPO Blits avond is om sociaal psychologische inzichten vanuit recent wetenschappelijk onderzoek te delen met een groter publiek. De avond is daarom niet alleen gratis (na aanmelding), maar de presentaties zijn ook zeer toegankelijk. Geen langdradige verhalen of moeilijke termen. In 20 slides van 20 seconden krijgt U de kern van recente bevindingen begrijpelijk uitgelegd.

Aanmelden.

Deelname is gratis. Er kunnen maximaal 150 mensen in de zaal. U moet zich daarom inschrijven door het formulier op http://www.sociale-p....nl/aspo-blits/ in te vullen als U naar de avond wilt komen. U ontvangt dan via een e-mail een bevestiging, en enige tijd voor de ASPO Blits avond het definitieve programma.

Wanneer: 16 September 2010
Locatie: Amsterdam, cafe restaurant dauphine. Dauphine bevindt zich op enkele minuten lopen van Station Amstel.
Aanvang: Zaal open: 19:00 p.m. Eerste pitch: 19:30. Twaalfde pitch: 22:30

Voorlopige Lijst Sprekers: Mathijs Baas (Universiteit van Amsterdam), Erik Bijleveld (Universiteit Utrecht), Wilco van Dijk (Universiteit Leiden), Ron Dotsch (Radboud Universiteit Nijmegen), Lotte van Dillen (Universiteit Leiden), Michael Hafner (Universiteit Utrecht), Gerben van Kleef (Universiteit van Amsterdam), Marret Noordewier (Universiteit van Tilburg), Madelijn Strick (Radboud Universiteit Nijmegen), Martijn van Zomeren (Rijksuniversiteit Groningen).

Komt u van buiten Amsterdam? Wij raden aan het diner te nuttigen in Dauphine. Het restaurant van Dauphine heeft een uitstekende kaart. U kunt reserveren via 020 – 46 216 46.

Geplaatste afbeelding

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures