Springen naar inhoud

Bio-medische wetenschappen studeren


  • Log in om te kunnen reageren

#1

MorsAit

    MorsAit


  • 0 - 25 berichten
  • 8 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 01 september 2010 - 15:08

Hallo iedereen, weeral:P Ik heb een tijdje geleden gevraagd over geneeskunde studeren (en ik heb ook toelatingsexamen afgelegd, nu nog gewoon wachten) maar ik zou mij graag verder verdiepen in BMW. Ik heb al redelijk veel gelezen daarover op het forum, maar ik wou meer specifiek vragen over studenten die in UA BMW volgen: hoe zit het daar allemaal? Krijgen jullie veel wiskunde, fysica, chemie, biologie? Is het nieuwe leerstof of beginnen ze terug van het begin zodat iedereen kan volgen? Of gaan ze verder op leerstof dat de wetenschappelijke studierichtingen van middelbare school kennen? Ik heb namelijk 2 weken (dit en volgend week) om te kiezen want ik begin op 27 september en ik zou het liefst ingeschreven zijn al daarvoor ;)

Dus als er iemand is die hierover meer kan vertellen zodat ik een duidelijker beeld heb, please do so. Want op het site van UA-BMW kom je niet echt veel teweten.

Toch bedankt en sorry voor mijn lange topics:P

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures