Springen naar inhoud

Wat gaat er precies gebeuren in 2012?


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Satyr

  Satyr


 • >100 berichten
 • 139 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 september 2005 - 16:32

Heb nu iets gevonden waarvan ik niet weet of ik moet schrikken of lachen,t kan natuurlijk het zoveelste verhaaltje zijn...maar stel je es voor;De Egypenaren hebben ons enkel tips gegeven door hun kalenders en bouwwerken. De Sumerische tabletten die Zechariah Sitchin heeft vertaald spreken iets duidelijker taal. Die klei-overleveringen vermelden de oorzaak van de ramp.
Zoals je wellicht weet zijn er 9 planeten in ons zonnestelsel. De Sumeriers hielden echter rekening met 12 planeten. Ze rekenden de zon en de maan erbij. Een goed rekenaar zal merken dat er nog steeds 1 ontbrekende planeet is: de 12e planeet, of eigenlijk: de 10e planeet. De zon is een ster en de maan is een maan, maar om niet in woordneuken te vervallen, en in de sfeer van Sitchin te verblijven, blijf ik dit de '12e planeet' noemen. Volgens de Sumeriers komt de 12e planeet In 2012 heel dicht bij de zon. De 12e planeet is een planeet met een omloopwaarde van 25.920 jaar en een baan die bijna loodrecht staat op die van de aarde en de andere planeten (Mars, Venus, etc...). Dat wil zeggen dat de planeet om de 12.960 jaar zijn invloed laat kennen op de zon. Op de zon ontstaat een grote kortsluiting tussen de zonnepolen waardoor het zal lijken alsof de zon kan ontploffen. Er komen radioactieve stralen van de zon en door de poolkanteling op de zon zal ook de aarde kantelen.
Doordat onze hersenen gevoelig zijn voor straling zal er een soort 'chaos'-effect optreden waardoor irrationeel of wanhopig gedrag voor veel mensen een manier van handelen zal zijn.
De zon stuurt heel veel geladen deeltjes de ruimte in, ook richting aarde. Tegenwoordig kun je huidkanker krijgen van de zon, dus in 2012 zal dat niet veel beter zijn. De magnetosfeer van de aarde kan vele gemagnetiseerde deeltjes van de zon tegenhouden, maar dit schild heeft ook z'n grenzen en na verloop van tijd zal de gestuurde energie de overhand krijgen op de aardenergie.

Op dat moment proberen alle magnetische delen van de zon zich te oriënteren. Dat heeft z'n invloed op de magnetische delen van de aarde. Er ontstaat een soort tri-state toestand waardoor de aarde de balans verliest. Al dit magnetisme zorgt er ook voor dat alle digitale toestellen in één keer vernield zullen worden. Vele ijzeren voorwerpen zullen zich als inductiekringen gaan opstellen waardoor je gefrituurd kunt worden door in een tram te zitten. Door het magnetisme gaan vliegtuigen neerstorten en satellieten en ruimtestations zullen onbruikbaar worden en zelfs helemaal vernield.

De binnenkant van de aarde is een vaste ijzeren kern. Die kern zorgt voor de polen en is eigenlijk niets meer dan een krachtbron of een dynamo. Het anders georiënteerd magnetisme zorgt ervoor dat deze krachtbron stil komt te liggen (kortsluiting). De buitenste aardlaag komt hierdoor los te liggen van de aardkern. Door de hevige trillingen die dit in de aarde opwekt zal ook de laag waar wij op leven (lithosfeer) breken. De lithosfeer is de dunste aardlaag en is dus het meest gevoelig voor inwendige trillingen van de aarde. De krachten die ontstaan op de aardplaten zijn zo krachtig dat ze zelfs de Mount Everest doormidden kunnen breken. Overal op de wereld zullen de aardplaten scheuren vertonen en vulkanen zullen als paddestoelen uit de grond schieten. We zullen van dichtbij meemaken waarom de Dino's plotseling van de planeet verdwenen. Dino's konden namelijk geen boten maken.

Plaatsen waar nu breuken in de continentplaten zijn (San Fransisco, India, ...) zullen extreem getroffen worden door aardbevingen en de grond zal er openscheuren en vele steden verzwelgen. Alle oude vulkanen in de wereld zullen een nieuw leven krijgen en hun gal wijd uitspuwen over hun omgeving. Vele dieren die nu reeds met uitsterven bedreigd worden zullen hun laatste adem nemen. Giftige gassen, vieze as en straling zal over de planeet heersen. In Amerika zal het water zakken en aan de andere kant van de planeet zal het water stijgen, waardoor steden onder water komen te liggen.

Door het verschuiven, botsen en scheuren van de aardplaten zal ook de oceaan z'n woede tonen. Japan zal door gigantische tsunamies worden weggespoeld en zal verzinken. Overal ter wereld ontstaan vloedgolven die steden en landen wegvegen. Het afsmelten van de Noord- en Zuidpool draagt hier ook veel aan bij. De nieuwe polen worden Noord-Amerika en Canada, die bedolven zullen worden onder het ijs. Misschien komt Atlantis (Als het zich op Antartica bevindt) terug aan de oppervlakte.

Op plaatsen waar het nacht is zul je de sterren in een razend tempo aan de hemel zien verschijnen. Dit komt omdat de aarde een geruime tijd sneller draait. Door die snellere merkbare draaiing zal alles op de planeet met dezelfde snelheid meedraaien. Na enige tijd zal de snelheid van de aarde opnieuw stabiliseren. Dit zal zorgen voor een grote schade en grote vloeden. Een voorwerp in beweging zal na stilstand proberen om zijn weg met de eerdere snelheid te vervolgen. Wat wil zeggen dat de oceanen niet meteen zullen stilliggen maar hun snelheid proberen aan te houden. Doordat het om zo'n groot volume water gaat zullen er dus kolossale vloedgolven zijn.
Mensen die stil stonden zullen in 1 klap worden weggeslingerd door de plotse regularisatie van de aardsnelheid. Alsof je tegen hoge snelheid in je auto rijdt en loeihard tegen een muur opbotst.

Als de natuur eenmaal haar vernietigend werk heeft gedaan en alle razernij is bedaard, zal er weinig overblijven. De mensheid zal opnieuw moeten beginnen en hopelijk was men daarop voorbereid. Op vele plaatsen ter wereld staan kerncentrales en ook die zullen in de ramp vernietigd worden. Dit zorgt voor een globale radioactieve straling en misschien zijn die centrales wel onze doodsteek. Zelfs als er mensen overleven, dan nog zal de straling waarschijnlijk te groot zijn om generaties verder te kunnen voortzetten. Radioactieve straling zorgt onder ander voor onvruchtbaarheid en misvorming bij geboorte. Dit is de kans om te bewijzen dat ook deze lichting 'homo sapiens' in staat is om zich te redden, alhoewel het dit keer te betwijfelen valt...


Wat blijft er over in 2013?

Op 1 januari 2013 zal weinig gefeest worden. Vuurwerk was lekker goedkoop en spectaculair. Alle beschaving is van de planeet geveegd en we moeten opnieuw onze eigen plaats op de planeet vinden. Slechts weinigen zullen het overleven en wat over is van onze 'spullen' is onbruikbaar. Alle elektromateriaal zal namelijk kapot zijn door het overvloedig magnetisme. Alle harddisks, tapes en cassettes zullen leeg zijn. De CD en de DVD zullen als opslagmedium de enige zijn die geen invloed zullen ondervinden. CD- en DVD-spelers zullen onbruikbaar zijn, net zoals alle computers. Feitelijk worden we opnieuw op onze hersenen en onze handen aangewezen. Door de radioactieve straling en bijhorend vergiftigd water zal er waarschijnlijk een stilte na de storm komen die langer is dan we zouden willen. En we hebben er zelf voor gezorgd...

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Napoleon Dynamite

  Napoleon Dynamite


 • >250 berichten
 • 778 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 september 2005 - 16:48

Ik zet 50€ in en gok op FOUT.

Wie zet meer in?

:shock: ;)
An diesem Beispiel sehen Sie, meine Damen und Herren, dass Politiker, die die Nase vorn haben, Intellektuelle ins Schlepptau nehmen können

#3

Satyr

  Satyr


 • >100 berichten
 • 139 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 september 2005 - 16:53

Hahaha stel dat t wel zo is, wat heeft die persoon dan nog aan zijn zijn gewonne geld? :shock:

#4

wasbeer

  wasbeer


 • >100 berichten
 • 226 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 september 2005 - 17:00

Hahaha stel dat t wel zo is, wat heeft die persoon dan nog aan zijn zijn gewonne geld? :shock:

Wie deze theorieen kan bedenken of aanhangen, kan ook domme weddenschappen sluiten.

#5

peterA

  peterA


 • >250 berichten
 • 672 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 september 2005 - 17:03

Hahaha stel dat t wel zo is, wat heeft die persoon dan nog aan zijn zijn gewonne geld? :shock:


Dus elke intelligente mens gokt dat het niet zo zal zijn en de anderen betalen het gelag. :wink:
("anderen" is een eufemisme)
huh?

#6


 • Gast

Geplaatst op 04 september 2005 - 17:30

Achja,we zullen zien of t zo is, nog ff 7jaartjes wachten dan hahaha :wink:

#7


 • Gast

Geplaatst op 04 september 2005 - 18:40

niet alles moet zo letterlijk worde genomen,t kan ook immers een groote verandering zijn op deze aardbol.En het dood en verderf verhaal is al zolang gaande.Ma ik sluit niet uit dat 2012 een bijzonder jaar word met nieuwe dingen,tis immers een tijdperk van de waterman die dan al begonnen is.En deze staat voor verandering,we zien t wel wat er van waar is.misschien wel niets.

#8


 • Gast

Geplaatst op 04 september 2005 - 19:12

heb andere weddenschap

ik geef je 100 000 euro voor niets. vanaf 1/1/2013 betaal jij mij maandelijks 5000 euro voor de rest van MIJN leven tot in de 10e generatie MET jaarlijkse indexaanpassingen.

heb nog niemand gevonden, zelfs de meest overtuigde doet het niet :shock:.

#9

klazon

  klazon


 • >5k berichten
 • 6926 berichten
 • Pluimdrager

Geplaatst op 04 september 2005 - 20:01

......heb nog niemand gevonden, zelfs de meest overtuigde doet het niet ;).

Nee logisch. Zodra mensen moeten gaan betalen gaan ze zich plotseling realiseren wat de realiteit is. :shock:

#10

p__

  p__


 • >1k berichten
 • 2972 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 04 september 2005 - 20:07

heb andere weddenschap

ik geef je 100 000 euro voor niets. vanaf  1/1/2013 betaal jij mij maandelijks 5000 euro voor de rest van MIJN leven tot in de 10e generatie MET jaarlijkse indexaanpassingen.

heb nog niemand gevonden, zelfs de meest overtuigde doet het niet :shock:.


Deal.

Kom maar op met die 100.000 euro.

#11

Bart

  Bart


 • >5k berichten
 • 7224 berichten
 • VIP

Geplaatst op 04 september 2005 - 20:29

http://www.wetenscha...p?showtopic=813

-slotje-
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants.-- Isaac Newton

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures