Springen naar inhoud

opendeurdagen Urania op 9, 10 en 11 september 2005


  • Log in om te kunnen reageren

#1

tex

    tex


  • >25 berichten
  • 38 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 05 september 2005 - 12:47

Volkssterrenwacht Urania zet het komende weekend zijn deuren open voor alle ge´nteresseerden. Wie onze volkssterrenwacht beter wil leren kennen, zich wil inschrijven voor een cursus of meer te weten wil komen over de komende zonsverduistering op 3 oktober of het weer, is van harte welkom!

Je kan, naast een bezoek aan de sterrenwacht, ook deelnemen aan diverse activiteiten. Zo zijn er voordrachten van David Dehenauw, David Berchmans (koninklijke sterrenwacht) en Gerard BodifÚe over diverse aspecten van het weer, en worden er unieke juwelen, ge´nspireerd op de planeten tentoongesteld. We hebben ook een tiental wetenschappelijke doe-opstellingen van Technopolis te gast, en een ontdek-parcours leidt je doorheen de sterrenwacht naar de weertuin.

Het volledige programma van de opendeurdagen, en een wegbeschrijving, kan je terug vinden op de speciale pagina over de opendeurdagen. Tijdens de opendeurdagen kan je ook inschrijven voor diverse sterrenkundige cursussen. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, is snel zijn de boodschap. We hopen ook jou te mogen verwelkomen!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures