opendeurdagen Urania op 9, 10 en 11 september 2005

Moderators: Michel Uphoff, jkien

Reageer
Berichten: 38

opendeurdagen Urania op 9, 10 en 11 september 2005

Volkssterrenwacht Urania zet het komende weekend zijn deuren open voor alle geïnteresseerden. Wie onze volkssterrenwacht beter wil leren kennen, zich wil inschrijven voor een cursus of meer te weten wil komen over de komende zonsverduistering op 3 oktober of het weer, is van harte welkom!

Je kan, naast een bezoek aan de sterrenwacht, ook deelnemen aan diverse activiteiten. Zo zijn er voordrachten van David Dehenauw, David Berchmans (koninklijke sterrenwacht) en Gerard Bodifée over diverse aspecten van het weer, en worden er unieke juwelen, geïnspireerd op de planeten tentoongesteld. We hebben ook een tiental wetenschappelijke doe-opstellingen van Technopolis te gast, en een ontdek-parcours leidt je doorheen de sterrenwacht naar de weertuin.

Het volledige programma van de opendeurdagen, en een wegbeschrijving, kan je terug vinden op de speciale pagina over de opendeurdagen. Tijdens de opendeurdagen kan je ook inschrijven voor diverse sterrenkundige cursussen. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, is snel zijn de boodschap. We hopen ook jou te mogen verwelkomen!

Reageer