Springen naar inhoud

- - - - -

Oktober kennismaand: sterrenkunde


  • Log in om te kunnen reageren

#1

DePurpereWolf

    DePurpereWolf


  • >5k berichten
  • 9240 berichten
  • VIP

Geplaatst op 07 oktober 2010 - 09:34

Voor de 25e keer wordt de Oktober Kennismaand georganiseerd! Deze gehele maand staat in het teken van wetenschap en technologie, en in het gehele land worden tal van activiteiten georganiseerd door universiteiten, bedrijven, science centra, sterrenwachten en musea.

Ook op het gebied van sterrenkunde zijn er vele evenementen te bezoeken in oktober. Zo is er natuurlijk de Space week van 1 t/m 10 oktober en de Nacht van de Nacht op 30 oktober. Ook wordt er een speciale Sterrentelling georganiseerd tussen 10 oktober en 10 november. Sterrenkundige instituten en verenigingen organiseren extra veel en extra bijzondere activiteiten: zo hebben Space Expo en Sterrenwacht Cosmos een uitgebreid programma. De universiteiten organiseren Open Kijkdagen: Science Park Amsterdam opent haar deuren op 9 oktober, Universiteit Leiden op 17 oktober en radioastronomie instituut ASTRON op 24 oktober. Het NOVA planetarium staat 18–24 oktober bij Space-Expo Noordwijkerhout en 25-31 oktober op Sonnenborgh Utrecht.

...

Lees verder: http://www.astronomie.nl/?comp=1839

Bron: NOVA

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures