Springen naar inhoud

Beweegredenen


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Koning3

  Koning3


 • 0 - 25 berichten
 • 11 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 09 november 2010 - 19:17

Hallo Forum,

IK heb een vraagje. Ik ben bezig met een opdracht over een accuboor. Hiervoor moeten wij een accuboor besturen en daarbij de belangrijkste redenen voor het ontwerp geven. We moeten ons dus bezighouden waarom een ontwerper bepaalde keuzes maakt en daar een verslag over schrijven.

Verder moeten er experimenten worden uitgevoerd om bepaalde eigenschappen. te bepalen. Heeft er iemand nog leuke ideeŽn om te gebruiken bij het experimenteren. Waarschijnlijk mag de boor uit elkaar worden gehaald en dus kunnen er nog extra dingen mee worden bedacht.

Ik ben dus op zoek naar dingen waar je op moet letten bij een ontwerp en leuke experimenten om uit te voeren met een accuboor. Alvast bedankt.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2


 • Gast

Geplaatst op 10 november 2010 - 13:42

Nou erg spectaculair zal het wel niet hoeven te worden hoor. Daarvoor kun je beter een fles cola en wat menthos bestuderen.
Ga bij het bestuderen eens systematisch aan het werk: kijk eerst naar de buitenkant, hoe ziet het ding eruit, welk materiaal zit erin, en waarom ziet het er zo uit?
Beschrijf dan de bedieningsknoppen, hun plaatsing, functie. Denk ook aan de ring waarmee je de kracht instelt, de kop waar je de boor of bitjes vastzet, de batterij.

Probeer eens of je kan raden hoe alles er binnenin uit zou kunnen zien. Maak open en vergelijk je idee met de werkelijkheid.

Beschrijf de delen binnenin. Zo steeds verder tot je echt elk kogeltje en veertje hebt behandeld. Succes

#3

Koning3

  Koning3


 • 0 - 25 berichten
 • 11 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 11 november 2010 - 14:20

Nog enig idee hoe je dan kunt experimenteren met een accuboor??

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures