Springen naar inhoud

- - - - -

Sponsoring voor fora gezocht


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Miels

    Miels


  • >5k berichten
  • 14720 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 14 december 2010 - 23:10

Binnenkort zal een wijziging aan de banners worden doorgevoerd: de banner onderaan alle pagina's zal verdwijnen, in plaats daarvan komen er een aantal kleinere banners voor sponsoren. Zo kan een organisatie zich profileren in bijvoorbeeld het natuurkunde- of juist het economieforum (of ieder ander forum naar keuze).

Graag willen we al een aantal sponsoren hebben op het moment dat dit systeem live gaat. Vandaar de volgende oproep:

Als je een sponsor aanbrengt krijg je als dank 75 euro!
Dus ken je iemand binnen een organisatie die iets met marketing te maken heeft: gooi een balletje op over Wetenschapsforum! Als deze persoon (of iemand anders van dat bedrijf) daarna contact met ons opneemt en er komt (binnen 6 weken) een sponsorovereenkomst uit (van tenminste 6 maanden) dan verdien je 75 euro. Verder zijn er geen voorwaarden.

Voor het geval je (eventueel namens je bedrijf) zelf interesse heb om een forum te sponsoren: het bedrag kan ook als korting op de eerste factuur worden verstrekt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden (en meer informatie over Wetenschapsforum, zoals de doelgroep), zie dit document.

Zijn er mensen aan wie je nu denkt die interesse kunnen hebben? Hieronder een voorzet voor een tekst die je ze kan sturen. Stuur ze gelijk een mailtje!

Klik hier voor een voorbeeldtekst (en vergeet niet om op 1 plek de puntjes in te vullen!):
Verborgen inhoud
Hallo,

Pas las ik over de mogelijkheid om op Wetenschapsforum een forum te sponsoren. Wetenschapsforum is een online community voor nieuwsgierige mensen, en ik heb de indruk dat het nuttig kan zijn om ....<naam organisatie>... daar onder de aandacht te brengen. Wetenschapsforum is onderverdeeld in diverse subfora, waaronder bijvoorbeeld natuurkunde en scheikunde, maar ook recht en economie. Daar zit ongetwijfeld een vakgebied tussen waarvan het goed is om de bezoekers wil bereiken. Zie voor een overzicht de homepage: http://www.wetenschapsforum.nl

Hier staat trouwens een document met meer informatie over Wetenschapsforum: http://www.wetenschapsforum.nl/mods/WSF_Mediakit-mr.pdf
Kijk er maar eens naar, wellicht is het wat.

Groeten,


Deze actie is geldig tot 1 februari 2011

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures