Springen naar inhoud

- - - - -

Gratis kaarten (a 65-90 euro) voor "Startup Weekend Eindhoven"


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Miels

  Miels


 • >5k berichten
 • 14721 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 16 februari 2011 - 18:45

Op de High Tech Campus te Eindhoven vindt dit weekend het Startup Weekend plaats. Het evenement vormt een katalysator voor mensen met goede ideeŽn. Het principe is even eenvoudig als leuk: zet een groep enthousiaste mensen van verschillende disciplines bij elkaar, laat hun creatieve geesten de vrije loop gaan, et voila: creatieve ideeen krijgen concreet vorm!

Meedoen is interessant voor iedereen met een goed idee en behoefte aan een klankbord. Maar het is ook erg leuk voor iedereen die graag de zuigende kracht van de wildwaterstroom van het plan van een ander wil beleven. Zo sta je samen aan de wieg van vernieuwende ideeen. Inspireren en geÔnspireerd worden is het devies!

Er hebben zich inmiddels veel mensen aangemeld, maar een sterkere vertegenwoordiging van techneuten kan nooit kwaad...

De High Tech Campus heeft daarom 2 kaarten beschikbaar gesteld om te verloten onder geÔnteresseerde gebruikers van Wetenschapsforum. Deze kaarten zijn ieder minstens 65 euro waard, dus grijp je kans! Er is maar 1 voorwaarde: je moet een technische achtergrond hebben.

Laat hieronder een berichtje achter. Onder alle reacties van geÔnteresseerden zullen de 2 kaarten worden verloot. De uitslag zal vrijdagmorgen rond 10u bekend worden gemaakt.

Meer informatie vind je hier: http://eindhoven.startupweekend.org/

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Miels

  Miels


 • >5k berichten
 • 14721 berichten
 • Beheer

Geplaatst op 18 februari 2011 - 12:25

Het blijkt erg kort dag voor iedereen om te beslissen deel te nemen aan het Startup Weekend. Aangezien zich nog geen mensen hebben aangemeld met interesse maar het wel al vanavond begint pakken we het anders aan: mocht iemand nog beslissen om erbij te willen zijn: de eerste 2 reacties kunnen aanspraak maken op de kaarten.

Interesse? Stuur me een persoonlijk bericht met je naam en telefoonnummer!

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures