Springen naar inhoud

Post-drama


  • Log in om te kunnen reageren

#1

*_gast_Bartjes_*

  • Gast

Geplaatst op 07 maart 2011 - 18:59

De afgelopen twee jaar heb ik als postbezorger bij TNT gewerkt en ben zodoende betrokken geraakt bij de strijd van de postwerkers voor het behoud van banen en fatsoenlijke lonen en arbeidsomstandigheden in de postsector. Door de liberalisering van de post staan deze zaken zwaar onder druk. Nu is er over die kwestie wel het een en ander geschreven, maar dan vooral vanuit het perspectief van de bedrijven en de topfiguren in politiek en bedrijfsleven. Hoe die zaken er voor de gewone postwerker uitzien en welke acties er door Red de Postbode en de vakbonden zijn ondernomen is niet goed beschreven. Dit is ook een enorme klus, en het bedrijfsleven en de politiek zitten er niet op te wachten. Geld wordt er dus ook niet voor vrij gemaakt. Daarom zou het wellicht iets zijn voor een proefschrift, waarbij men in betrekkelijke onafhankelijkheid wel de tijd en gelegenheid heeft om dit onderwerp uit te pluizen.

Zijn er hier mensen die dat willen? Of weet men nog manieren om zulke mensen op het spoor te komen? Ik verneem het graag!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures