Springen naar inhoud

Heb jij minimaal 6 maanden een relatie? doe mee aan een leuk onderzoek :-)


  • Log in om te kunnen reageren

#1

jneroni

    jneroni


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 01 april 2011 - 12:16

Het zal jullie misschien zijn opvallen dat er al eerder een topic was met dezelfde titel. Dit topic werd gesloten. Echter na overleg met het moderatorteam heb ik toestemming gekregen dit topic nogmaals (met enkele aanpassingen) opnieuw te plaatsen.


Hey allemaal,

Heb jij op dit moment minimaal 6 maanden een relatie? Doe dan mee aan mijn onderzoek voor mijn masterthesis door een vragenlijst (geheel anoniem) in te vullen! Het duurt ongeveer 15 minuten om de vragenlijst in te vullen, en je zou mij er enorm mee helpen!

De link naar de vragenlijst:
http://uurespondents...c8-b4852c0c84d1

Alvast hartelijk dank :-)

Groeten,
Joyce Neroni
(Studente Sociale Psychologie, Universiteit Utrecht)

Dit is waar het onderzoek over gaat:
Terwijl het internet een grote rol speelt in ons dagelijks leven, is er nog weinig onderzoek gedaan naar welke invloed het gebruik van internet heeft op de kwaliteit van persoonlijke relaties (denk aan liefdesrelatie, vriendschappelijke relaties en familierelaties).
Met dit onderzoek wil ik nagaan wat de (positieve en/of negatieve) invloed van het gebruik van internet is op de kwaliteit van liefdesrelaties, en via welke processen dit werkt.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.
0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures