Springen naar inhoud

[help !] duurzaam beleggen


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

tamilpride

  tamilpride


 • 0 - 25 berichten
 • 2 berichten
 • Gebruiker

Geplaatst op 08 mei 2011 - 01:41

Geachte deelnemer,

Hierbij wil ik jullie vragen voor het invullen van een enquete, zie hieronder.

*knip*

deze vragenlijst vormt de basis voor mijn bachelor in BA (Hons) Management, Business & Administratie bij New College Durham. Het doel van het project is het analyseren van de invloed die het gedrag van consumenten hebben op de ethische investeringen beginselen onder de Nederlandse banken in Nederland. Een vergelijking zal worden gemaakt tussen een zuivere ethische bank en een normale bank, waar ethisch beleggen niet centraal staat. Het onderzoek zal uitleggen hoe belangrijk de groeiende concept van ethische investeringen voor de normale banken is, en welke maatregelen zij nemen om deel te nemen en er winst uit te halen.

De informatie die wordt verzameld uit deze vragenlijst zal worden gebruikt als primaire onderzoek in het project. Het eindresultaat word gebruikt ter controle of de verzamelde informatie overeenkomt met het enquête, en om nieuwe verklaringen te ontdekken in het concept duurzaam beleggen. Het doel is om informatie te verzamelen die nuttig is om te begrijpen hoe belangrijk ethisch beleggen is, en hoe het publiek denkt over dit concept. Dit geeft een inzicht over het belang en de ontwikkeling van dit concept bij het publiek. Het doel van de vragenlijst is niet om uit te zoeken bij welke bank de deelnemers een account heeft. Verder is dit onderzoek ethisch goedgekeurd door de ethical committee van New College Durham.

Alvast hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête!!


Vriendelijke groeten,
Sanjee

Veranderd door Ger, 08 mei 2011 - 08:29


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

wijsneus

  wijsneus


 • >250 berichten
 • 391 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 08 mei 2011 - 07:32

Geachte deelnemer,

Hierbij wil ik jullie vragen voor het invullen van een enquete, zie hieronder.
...
Alvast hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête!!


Vriendelijke groeten,
Sanjee


Ik deed mee,maar volgende keer graag enquete in het Nederlands.

#3

Ger

  Ger


 • >5k berichten
 • 16923 berichten
 • Technicus

Geplaatst op 08 mei 2011 - 08:29

Deze enquête voldoet niet aan onze enquêtecode. En hoewel het daar niet expliciet in vermeld staat, verwachten we op een Nederlandstalig forum ook Nederlandstalige enquêtes.
Dit topic wordt daarom gesloten. Het staat je vrij om een nieuw topic te openen met een enquête die wel aan de richtlijnen voldoet.
"Knowledge speaks, but wisdom listens."
- Jimi Hendrix -

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures