Springen naar inhoud

- - - - -

Maaswater bevat coca´ne


 • Log in om te kunnen reageren

#1

Lathander

  Lathander


 • >1k berichten
 • 2502 berichten
 • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 mei 2011 - 14:31

http://www.c2w.nl/ma...ne.128295.lynkx


In het water van de Rijn en de Maas zijn met de nieuwste analysetechnieken 12 stoffen aantoonbaar die onder de Opiumwet vallen. Daarvan zijn er 3 ook nog aantoonbaar in drinkwater dat uit het rivierwater wordt bereid. De hoeveelheden zitten echter ver beneden de normen, zo meldt het RIVM in een zojuist verschenen rapport

"Invisible Pink Unicorns are beings of great spiritual power. We know this because they are capable of being invisible and pink at the same time. Like all religions, the Faith of the Invisible Pink Unicorns is based upon both logic and faith. We have faith that they are pink; we logically know that they are invisible because we can't see them."


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

DePurpereWolf

  DePurpereWolf


 • >5k berichten
 • 9240 berichten
 • VIP

Geplaatst op 11 mei 2011 - 14:11

Maaswater bevat coca´ne
RIVM bevestigt: Amsterdammers snuiven het meest

In het water van de Rijn en de Maas zijn met de nieuwste analysetechnieken 12 stoffen aantoonbaar die onder de Opiumwet vallen. Daarvan zijn er 3 ook nog aantoonbaar in drinkwater dat uit het rivierwater wordt bereid. De hoeveelheden zitten echter ver beneden de normen, zo meldt het RIVM in een zojuist verschenen rapport.

Geplaatste afbeelding
Barbital.

Verbazend is dit niet. Uit vergelijkbare onderzoeken in het buitenland kwam steevast hetzelfde. De herkomst van de verdovende middelen is ook duidelijk: ze worden door het toilet gespoeld. In Nederland was het echter nog niet eerder onderzocht.

De onderzoekers hebben in opdracht van de VROM-Inspectie 65 watermonsters gescreend op in totaal 37 verschillende verdovende middelen en metabolieten. Het werk werd verdeeld over 4 labs: bij het RIVM zelf, bij KWR Watercycle Research Institute (voorheen Kiwa), bij het Research Institute for Pesticides and Water van de Spaanse Universiteit Jaume I en bij de Universiteit van Antwerpen.

...

Lees verder: http://www.c2w.nl/ma...ne.128295.lynkx

Bron: C2W

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures